Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 13:39

Πως γίνεται η καταχώρηση ενός παραστατικού αγοράς

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Όταν λαμβάνετε ένα παραστατικό απο τον προμηθευτή σας, θέλετε να το καταχωρίσετε στο πρόγραμμα ώστε να ενημερωθεί η καρτέλα του προμηθευτή αλλά και ταυτόχρονα να ενημερώσετε την αποθήκη σας για το νέο απόθεμα. Η διαδικασία αυτή με την χρήση των Οριζόντων απαιτεί τα παρακάτω απλά βήματα.

Καταρχήν επιλέγουμε απο την αριστερή καρτέλα γρήγορης πρόσβασης την κατηγορία "Αγορές" και έπειτα επιλέγουμε το "Τιμολόγιο - Δελτίο Παραλαβής" 

timologio agoras1

Το επόμενο βήμα είναι να δημιουργήσουμε το παραστατικό συμπληρώνοντας τα απαραίτητα πεδία. Οπότε πρώτα επιλέγουμε τον συναλλασόμενο όπως φαίνεται παρακάτω.

timologio agoras promitheutis2

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξουμε τον τρόπο πληρωμής κάνοντας διπλό κλικ στο πεδίο "Συμφ. Πληρωμής" και επιλέγοντας σύμφωνα με το παράδειγμα μας "ΕΠΙ ΠΙΣΤΩΣΗ"


timologio agoras pliromi3


Στη συνέχεια επιλέγουμε το ή τα είδη μας και καταχωρούμε την τιμή και την ποσότητα σύμφωνα με το παραστατικό του προμηθευτή.

timologio agoras eidos4

ΕΑφού έχουμε συμπληρώσει όλα τα απαραίτητα πεδία κάνουμε κλικ στο τέλος και στο παράθυρο παραστατικού χρέωσης κάνουμε πάλι κλικ στο τέλος.

timologio agoras katahorisi5

ΣΚαι φυσικά στο τελευταίο μήνυμα επιβεβαίωσης και καταχώρησης του παραστατικού επιλέγουμε το "ΝΑΙ"

timologio agoras apothikeusi6Αν βρήκατε χρήσιμες τις παραπάνω οδηγίες μπορείτε να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook --> https://www.facebook.com/infogatetechnology/ ή να συνδεθείτε μαζί μας στο Linkedin--> https://www.linkedin.com/in/kostas-albanidis-1aa4b149/ 
Για οποιαδήποτε απορία σας, νέα εγκατάσταση, αιτήματα υποστήριξης, δημιουργία φορμών, παραμετροποίηση, προσφορά μηχανογράφησης ή και μεταφορά δεδομένων απο άλλο πρόγραμμα προς τους Ορίζοντες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ.
Διαβάστηκε 2621 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 14:13
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια