Αναβάθμιση μνήμης σε Laptop

Στην InfoGate μπορούμε να αναβαθμίσουμε την μνήμη στον φορητό σας. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές RAM για φορητούς. Μπορούμε να δώσουμε ώθηση στον φορητό υπολογιστή σας και ταυτόχρονα να εγγυηθούμε για την σωστή λειτουργία του. Σε κάθε περίπτωση γίνεται δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος ώστε να επιβεβαιώσουμε τυχόν ασυμβατότητες ή και αδυναμίες αναβάθμισης. Στην συνέχεια γίνεται πρόταση για την καλύτερη και οικονομικότερη λύση αναβάθμισης. 

Αναβάθμιση μνήμης

Συμπτώματα - Ενδείξεις Φορητού

  • Ο υπολογιστής σας είναι υπερβολικά αργός
  • Καθυστερεί πολύ να ανοίξει τα windows ή και τα προγράμματα 
  • Αναβαθμίστηκαν τα windows αλλά η μνήμη σας πλέον δεν υποστηρίζει τις τελευταίες εκδόσεις
  • Θέλετε να τρέξετε μία συγκεκριμένη εφαρμογή ή παιχνίδι που απαιτεί επιπλέον μνήμη

Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος Laptop

Διαγνωστικός Έλεγχος Μνήμης Και Έλεγχος Συμβατότητας

Θυμηθείτε! Ο διαγνωστικός έλεγχος είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Στην InfoGate μπορούμε να αναβαθμίσουμε την μνήμη του φορητού σας υπολογιστή. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε πρώτα για το συνολικό κόστος επισκευής αφού πριν ελεγχθούν τυχόν προβλήματα ασυμβατότητας αλλά και η δυνατότητα αναβάθμισης του συστήματος.  

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τελικά την ολοκλήρωση της επισκευής, γιατί το συνολικό κόστος είναι μεγάλο ή ασύμφορο παραλαμβάνετε τον φορητό υπολογιστή σας χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση

αναβάθμιση υπολογιστή

Κόστος Επισκευής Φορητού

δωρεάν διάγνωση

Το συνολικό κόστος επισκευής

Το κόστος εργασίας για την αναβάθμιση μνήμης είναι στα 7,26€ + Φ.Π.Α. Το συνολικό και τελικό κόστος όμως καθορίζεται από το κόστος του ανταλλακτικού που σε αυτή τη περίπτωση είναι η μνήμη RAM.  Μιας και το κόστος της μνήμης  εξαρτάται από το μοντέλο του φορητού  ενημερώνεστε για αυτό αφού πριν  ολοκληρωθεί ο διαγνωστικός έλεγχος. 

Ενέργειες αποκατάστασης - Επισκευή

Επισκευή Φορητού Υπολογιστή

Στην InfoGate μπορούμε να αναβαθμίσουμε την μνήμη στον φορητό σας. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές RAM για φορητούς. Μπορούμε να δώσουμε ώθηση στον φορητό υπολογιστή σας και ταυτόχρονα να εγγυηθούμε για την σωστή λειτουργία του.

Η InfoGate μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα

οικονομική επισκευή

Μην βιάζεστε να αγοράσετε μνήμη RAM

Ελέγχοντας τον φορητό σας υπολογιστή μπορούμε να σας γλυτώσουμε από περιττά έξοδα. Πολλές φορές ο διαγνωστικός έλεγχος οδηγεί στο συμπέρασμα πως η αναβάθμιση RAM είναι αδύνατη, ασύμφορη ή και αναποτελεσματική. 

Μην πειραματίζεστε με το να προσπαθείτε να προσθέσετε μνήμη RAM. Μπορεί να προκαλέσετε πραγματικά μεγάλη ζημιά και να απαιτηθούν επιπλέον έξοδα επισκευής. Καλέστε μας άμεσα ή επισκεφθείτε μας να ελέγξουμε τον υπολογιστή σας και να σας δώσουμε την οικονομικότερη δυνατή λύση.