Η ιστοσελίδα μας info-gate.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

InfoGate Technologies
×
 x 

0
Καλάθι Αγορών
0

Αναβάθμιση μνήμης σε Laptop

Συμπτώματα - Ενδείξεις Φορητού

  • Ο υπολογιστής σας είναι υπερβολικά αργός
  • Καθυστερεί πολύ να ανοίξει τα windows ή και τα προγράμματα 
  • Αναβαθμίστηκαν τα windows αλλά η μνήμη σας πλέον δεν υποστηρίζει τις τελευταίες εκδόσεις
  • Θέλετε να τρέξετε μία συγκεκριμένη εφαρμογή ή παιχνίδι που απαιτεί επιπλέον μνήμη

Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος Laptop

Διαγνωστικός Έλεγχος Μνήμης Και Έλεγχος Συμβατότητας

Θυμηθείτε! Ο διαγνωστικός έλεγχος είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Στην InfoGate μπορούμε να αναβαθμίσουμε την μνήμη του φορητού σας υπολογιστή. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε πρώτα για το συνολικό κόστος επισκευής αφού πριν ελεγχθούν τυχόν προβλήματα ασυμβατότητας αλλά και η δυνατότητα αναβάθμισης του συστήματος.  

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τελικά την ολοκλήρωση της επισκευής, γιατί το συνολικό κόστος είναι μεγάλο ή ασύμφορο παραλαμβάνετε τον φορητό υπολογιστή σας χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση

Κόστος Επισκευής Φορητού

Το συνολικό κόστος επισκευής

Το κόστος εργασίας για την αναβάθμιση μνήμης είναι στα 7,26€ + Φ.Π.Α. Το συνολικό και τελικό κόστος όμως καθορίζεται από το κόστος του ανταλλακτικού που σε αυτή τη περίπτωση είναι η μνήμη RAM.  Μιας και το κόστος της μνήμης  εξαρτάται από το μοντέλο του φορητού  ενημερώνεστε για αυτό αφού πριν  ολοκληρωθεί ο διαγνωστικός έλεγχος. 

Ενέργειες αποκατάστασης - Επισκευή

Επισκευή Φορητού Υπολογιστή

Στην InfoGate μπορούμε να αναβαθμίσουμε την μνήμη στον φορητό σας. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές RAM για φορητούς. Μπορούμε να δώσουμε ώθηση στον φορητό υπολογιστή σας και ταυτόχρονα να εγγυηθούμε για την σωστή λειτουργία του.

Η InfoGate μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα

Μην βιάζεστε να αγοράσετε μνήμη RAM

Ελέγχοντας τον φορητό σας υπολογιστή μπορούμε να σας γλυτώσουμε από περιττά έξοδα. Πολλές φορές ο διαγνωστικός έλεγχος οδηγεί στο συμπέρασμα πως η αναβάθμιση RAM είναι αδύνατη, ασύμφορη ή και αναποτελεσματική. 

Μην πειραματίζεστε με το να προσπαθείτε να προσθέσετε μνήμη RAM. Μπορεί να προκαλέσετε πραγματικά μεγάλη ζημιά και να απαιτηθούν επιπλέον έξοδα επισκευής. Καλέστε μας άμεσα ή επισκεφθείτε μας να ελέγξουμε τον υπολογιστή σας και να σας δώσουμε την οικονομικότερη δυνατή λύση.


Νέα Τεχνολογίας

Μία κάμερα που τα κάνει όλα και συμφέρει

Σας παρουσιάζω σήμερα ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής...

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ Το παρόν άρθρο αποσκοπεί...

Find Us On Facebook

Κατεβάστε την εφαρμογή απομακρυσμένης υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάποιο απο τα προϊόντα μας η καλέστε μας στο 2310729873.

1. Remote Support - Teamviewer
2. Remote Support - AeroAdmin
3. Remote Support - AnyDesk

SUPPORT  

Στην InfoGate αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε οικονομικά και γρήγορα κάθε τύπο φορητού ή σταθερού υπολογιστή.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον φορητό ή σταθερό υπολογιστή σας?

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας ή για να προγραμματίσετε άμεσα ένα ραντεβού.

X

Copyrighted MaterialΕλληνικά
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του InfoGate Technologies (Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

English
You are only authorized to view pages and images of this site.Do not duplicate, publish, modify or otherwise distribute the material on this site unless specifically authorized by InfoGate Technologies to do so. The content on this site is the property of InfoGate Technologies (Albanidis Dim. Konstantinos) and is protected by GR. and international copyright laws.