Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020 16:04

Προσθήκη αριθμό αυτοκινήτου στο παραστατικό σας

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Παρακάτω περιγράφουμε με λεπτομέρεια τον τρόπο καταχώρησης του αριθμού αυτοκινήτου του μεταφορέα για τα εμπορεύματα μας και φυσικά το εκτυπώνουμε και στο σχετικό παραστατικό.
Το πρώτο βήμα είναι να δημιουργήσουμε ένα νέο παραστατικό. Για την περίπτωση αυτή ας ξεκινήσουμε ένα "Δελτίο Αποστολής Μη Τιμολογηθέντων Εμπορευμάτων".

deltio apostolis mi timologithenton emporeumaton

Στη συνέχεια συμπληρώνουμε τα απαραίτητα πεδία και επιλέγουμε το κουμπί "Διευθύνσεις" όπως φαίνεται παρακάτω

deltio apostolis dieuthinsis

Στο παράθυρο που θα ανοίξει μετακινούμαστε το πεδίο "Αριθμός  Μεταφορικού Μέσου" και κάνουμε δεξί κλικ ώστε να επιλέξουμε "Διαχείριση"

arithmos aftokinitou diaxeirisi

Στο παράθυρο που θα ανοίξει μπορούμε να προσθέσουμε τον νέο αριθμό αυτοκινήτου ο οποίος θα είναι μελλοντικά διαθέσιμος για άμεση χρήση.

prosthiki arithmos aftokinitou

Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξουμε τον αριθμό αυτοκινήτου που προσθέσαμε και να το εισάγουμε στο παραστατικό μας

added arithmos aftokinitou

Αν είμαστε έτοιμοι κάνουμε κλικ στο τέλος και προχωράμε στην εκτύπωση του παραστατικού στο οποίο φυσικά θα εμφανιστεί και το σχετικό πεδίο με τον αριθμό αυτοκινήτου που καταχωρήσαμε

parastatiko me arithmo autokinitou
Αν βρήκατε χρήσιμες τις παραπάνω οδηγίες μπορείτε να κάνετε like στην σελίδα μας στο Facebook --> https://www.facebook.com/infogatetechnology/ ή να συνδεθείτε μαζί μας στο Linkedin--> https://www.linkedin.com/in/kostas-albanidis-1aa4b149/ 
Για οποιαδήποτε απορία σας, νέα εγκατάσταση, αιτήματα υποστήριξης, δημιουργία φορμών, παραμετροποίηση, προσφορά μηχανογράφησης ή και μεταφορά δεδομένων απο άλλο πρόγραμμα προς τους Ορίζοντες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας κάνοντας κλικ εδώ.


Διαβάστηκε 1394 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 12:50
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια