Αντικατάσταση Inverter σε Laptop

Στην InfoGate μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προβληματικό inverter σας. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές inverter για φορητούς. Μπορούμε να δώσουμε ζωή στον φορητό υπολογιστή σας και ταυτόχρονα να εγγυηθούμε για την σωστή λειτουργία του. Κάνουμε πλήρη διαγνωστικό έλεγχο στον υπολογιστή ώστε να εντοπιστεί αν πραγματικά η βλάβη οφείλεται στον inverter ή στην οθόνη του υπολογιστή. Στην συνέχεια σας ενημερώνουμε εντελώς δωρεάν για το κόστος επισκευής.

αντικατάσταση inverter

Συμπτώματα - Ενδείξεις Φορητού

  • Ο φορητός ξεκινά αλλά η οθόνη δεν ανάβει
  • Η οθόνη του υπολογιστή αναβοσβήνει τυχαία
  • Ο φωτισμός είναι αχνός και κουραστικός 
  • Διακρίνεται τα εικονίδια και τα προγράμματα αχνά
  • Τα windows λειτουργούν και ανοίγουν κανονικά σε εξωτερική οθόνη μέσω HDMI, DVI ή VGA βύσματος

Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος Laptop

Διαγνωστικός Έλεγχος Φορητού

Θυμηθείτε! Ο διαγνωστικός έλεγχος είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Στην InfoGate μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προβληματικό σας inverter και να επαναφέρουμε τον φορητό σας υπολογιστή σε κανονική λειτουργία. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε πρώτα για το συνολικό κόστος επισκευής.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τελικά την ολοκλήρωση της επισκευής, γιατί το συνολικό κόστος είναι μεγάλο ή ασύμφορο παραλαμβάνετε τον φορητό υπολογιστή σας χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση

διάγνωση βλάβης

Κόστος Επισκευής Φορητού

δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος

Το συνολικό κόστος επισκευής

Το κόστος εργασίας για την αντικατάσταση του πληκτρολογίου είναι στα 20,2€ + Φ.Π.Α. Το συνολικό και τελικό κόστος όμως καθορίζεται από το κόστος του ανταλλακτικού που σε αυτή τη περίπτωση είναι ο inverter.  Μιας και το κόστος inverter εξαρτάται από το μοντέλο του φορητού  ενημερώνεστε για αυτό αφού πριν  ολοκληρωθεί ο διαγνωστικός έλεγχος. 

Ενέργειες αποκατάστασης - Επισκευή

Επισκευή Φορητού Υπολογιστή

Στην InfoGate μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προβληματικό inverter σας. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές inverter για φορητούς. Μπορούμε να δώσουμε ζωή στον φορητό υπολογιστή σας και ταυτόχρονα να εγγυηθούμε για την σωστή λειτουργία του.

αντικατάσταση inverter

Η InfoGate μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα

οικονομική επισκευή

Μην βιάζεστε να αγοράσετε inverter

Ελέγχοντας τον φορητό σας υπολογιστή μπορούμε να σας γλυτώσουμε από περιττά έξοδα. Πολλές φορές ο διαγνωστικός έλεγχος οδηγεί στο συμπέρασμα πως η βλάβη δεν οφείλεται στον inverter. 

Μην πειραματίζεστε με το να προσπαθείτε να επισκευάσετε ή να αντικαταστήσετε τον inverter σας. Μπορεί να προκαλέσετε πραγματικά μεγαλύτερη ζημιά και να μεγαλώσετε το κόστος επισκευής. Καλέστε μας άμεσα ή επισκεφθείτε μας να ελέγξουμε τον υπολογιστή σας και να σας δώσουμε την οικονομικότερη δυνατή λύση.