Η ιστοσελίδα μας info-gate.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

InfoGate Technologies
×
 x 

0
Καλάθι Αγορών
0

Επισκευή κάρτας γραφικών στο Laptop

Συμπτώματα - Ενδείξεις Φορητού

  • Η οθόνη στο Laptop δεν ανάβει ενώ όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά
  • Δεν υπάρχει εικόνα, ενώ ανοίγει ο φορητός κανονικά με εξωτερική οθόνη
  • Η εικόνα είναι παραμορφωμένη ή με είδωλο
  • Η οθόνη έχει γραμμές και ψηφιακά "σκουπίδια"
  • Δεν ανοίγει στα Windows σε κανονική λειτουργία
  • Σβήνει μετά από λίγα λεπτά λειτουργίας
  • Τυχαίες μπλε οθόνες σφάλματος (BSOD)
  • Επανεκκίνηση κατά την είσοδο στα Windows

Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος Laptop

Διαγνωστικός Έλεγχος Κάρτας Γραφικών

Θυμηθείτε! Ο διαγνωστικός έλεγχος είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τελικά την ολοκλήρωση της επισκευής, γιατί το συνολικό κόστος είναι μεγάλο ή ασύμφορο παραλαμβάνετε τον φορητό υπολογιστή σας χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση

Κόστος Επισκευής Φορητού

Το συνολικό κόστος επισκευής

Το συνολικό κόστος για την επισκευή της κάρτας γραφικών είναι στα 30€ + Φ.Π.Α.  Σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι σοβαρότερο και πρέπει να γίνει αντικατάσταση μητρικής ή κάρτας γραφικών (σε ορισμένα μόνο μοντέλα), ενημερώνεστε για αυτό, αφού πριν ολοκληρωθεί ο διαγνωστικός έλεγχος και επιβεβαιωθεί η πολυπλοκότητα της βλάβη.

Ενέργειες αποκατάστασης - Επισκευή

Επισκευή Φορητού Υπολογιστή

Στην InfoGate μπορούμε να την επισκευάσουμε την προβληματική κάρτα γραφικών ή σε κάποιες περιπτώσεις να προτείνουμε την αντικατάσταση της με καινούργια. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλακετών για φορητούς αλλά και κατασκευαστές καρτών για τα γραφικά του Laptop. Μπορούμε να δώσουμε ζωή στον φορητό υπολογιστή σας και ταυτόχρονα να εγγυηθούμε για την σωστή λειτουργία του.

Η InfoGate μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα

Μην βιάζεστε να κάνετε αγορά νέου φορητού

Ελέγχοντας τον φορητό σας υπολογιστή μπορούμε να σας γλυτώσουμε από περιττά έξοδα. Πολλές φορές ο διαγνωστικός έλεγχος οδηγεί στο συμπέρασμα πως η βλάβη δεν οφείλεται στην κάρτα γραφικών ή στην ανάγκη αντικατάστασης της μητρικής πλακέτας αλλά είναι πολύ πιο απλή και έχει να κάνει με την οθόνη, την καλωδιοταινία, τον inverter ή κάποιο άλλο υλικό. Έτσι αφού πριν ενημερωθείτε για το κόστος επισκευής και χωρίς κάποια επιβάρυνση μπορούμε να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση του service. 


Νέα Τεχνολογίας

Μία κάμερα που τα κάνει όλα και συμφέρει

Σας παρουσιάζω σήμερα ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής...

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ Το παρόν άρθρο αποσκοπεί...

Find Us On Facebook

Κατεβάστε την εφαρμογή απομακρυσμένης υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάποιο απο τα προϊόντα μας η καλέστε μας στο 2310729873.

1. Remote Support - AnyDesk
2. Δοκιμή κάμερας
3. Δοκιμή μικροφώνου

SUPPORT  

Στην InfoGate αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε οικονομικά και γρήγορα κάθε τύπο φορητού ή σταθερού υπολογιστή.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον φορητό ή σταθερό υπολογιστή σας?

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας ή για να προγραμματίσετε άμεσα ένα ραντεβού.

X

Copyrighted MaterialΕλληνικά
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του InfoGate Technologies (Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

English
You are only authorized to view pages and images of this site.Do not duplicate, publish, modify or otherwise distribute the material on this site unless specifically authorized by InfoGate Technologies to do so. The content on this site is the property of InfoGate Technologies (Albanidis Dim. Konstantinos) and is protected by GR. and international copyright laws.