Επισκευή κάρτας γραφικών

Στην InfoGate μπορούμε να την επισκευάσουμε την προβληματική κάρτα γραφικών ή σε κάποιες περιπτώσεις να προτείνουμε την αντικατάσταση της με καινούργια. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλακετών για φορητούς αλλά και κατασκευαστές καρτών για τα γραφικά του Laptop. Μπορούμε να δώσουμε ζωή στον φορητό σας. Σε κάθε περίπτωση ο διαγνωστικός έλεγχος είναι δωρεάν οπότε μπορούμε να εντοπίσουμε με ακρίβεια την πηγή των προβλημάτων σας και να προτείνουμε την οικονομικότερη λύση.

επισκευή vga

Συμπτώματα - Ενδείξεις Φορητού

  • Η οθόνη στο Laptop δεν ανάβει ενώ όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν κανονικά
  • Δεν υπάρχει εικόνα, ενώ ανοίγει ο φορητός κανονικά με εξωτερική οθόνη
  • Η εικόνα είναι παραμορφωμένη ή με είδωλο
  • Η οθόνη έχει γραμμές και ψηφιακά "σκουπίδια"
  • Δεν ανοίγει στα Windows σε κανονική λειτουργία
  • Σβήνει μετά από λίγα λεπτά λειτουργίας
  • Τυχαίες μπλε οθόνες σφάλματος (BSOD)
  • Επανεκκίνηση κατά την είσοδο στα Windows

Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος Laptop

Διαγνωστικός Έλεγχος Κάρτας Γραφικών

Θυμηθείτε! Ο διαγνωστικός έλεγχος είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τελικά την ολοκλήρωση της επισκευής, γιατί το συνολικό κόστος είναι μεγάλο ή ασύμφορο παραλαμβάνετε τον φορητό υπολογιστή σας χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση

επισκευή υπολογιστή

Κόστος Επισκευής Φορητού

διαγνωστικός έλεγχος

Το συνολικό κόστος επισκευής

Το συνολικό κόστος για την επισκευή της κάρτας γραφικών είναι στα 30€ + Φ.Π.Α.  Σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι σοβαρότερο και πρέπει να γίνει αντικατάσταση μητρικής ή κάρτας γραφικών (σε ορισμένα μόνο μοντέλα), ενημερώνεστε για αυτό, αφού πριν ολοκληρωθεί ο διαγνωστικός έλεγχος και επιβεβαιωθεί η πολυπλοκότητα της βλάβη.

Ενέργειες αποκατάστασης - Επισκευή

Επισκευή Φορητού Υπολογιστή

Στην InfoGate μπορούμε να την επισκευάσουμε την προβληματική κάρτα γραφικών ή σε κάποιες περιπτώσεις να προτείνουμε την αντικατάσταση της με καινούργια. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλακετών για φορητούς αλλά και κατασκευαστές καρτών για τα γραφικά του Laptop. Μπορούμε να δώσουμε ζωή στον φορητό υπολογιστή σας και ταυτόχρονα να εγγυηθούμε για την σωστή λειτουργία του.

ποιοτικά ανταλλακτικά

Η InfoGate μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα

οικονομική επισκευή

Μην βιάζεστε να κάνετε αγορά νέου φορητού

Ελέγχοντας τον φορητό σας υπολογιστή μπορούμε να σας γλυτώσουμε από περιττά έξοδα. Πολλές φορές ο διαγνωστικός έλεγχος οδηγεί στο συμπέρασμα πως η βλάβη δεν οφείλεται στην κάρτα γραφικών ή στην ανάγκη αντικατάστασης της μητρικής πλακέτας αλλά είναι πολύ πιο απλή και έχει να κάνει με την οθόνη, την καλωδιοταινία, τον inverter ή κάποιο άλλο υλικό. Έτσι αφού πριν ενημερωθείτε για το κόστος επισκευής και χωρίς κάποια επιβάρυνση μπορούμε να προχωρήσουμε στην ολοκλήρωση του service.