Επισκευή βύσμα τροφοδοσίας στο Laptop

Στην InfoGate μπορούμε να την επισκευάσουμε το προβληματικό βύσμα τροφοδοσίας ή σε κάποιες, σοβαρές περιπτώσεις βλάβης, να προτείνουμε την αντικατάσταση μητρικής. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλακετών για φορητούς αλλά και κατασκευαστές βυσμάτων τροφοδοσίας για Laptop. Σε κάθε περίπτωση θα αποσυναρμολογήσουμε εντελώς δωρεάν τον φορητό σας και θα κάνουμε μια πλήρης εκτίμηση της ζημιάς. Θα ενημερωθείτε για το συνολικό κόστος επισκευής πριν από οποιαδήποτε άλλη ενέργεια. 

επισκευή τροφοδοσίας

Συμπτώματα - Ενδείξεις Φορητού

  • Η μπαταρία του φορητού δεν φορτίζει
  • Ο υπολογιστής δεν ανοίγει και δεν ανάβει κανένα λαμπάκι
  • Όταν συνδέετε το τροφοδοτικό στον φορητό βλέπετε σπινθήρα στην υποδοχή
  • Έσπασε το βύσμα τροφοδοσίας
  • Η φόρτιση διακόπτεται κατά διαστήματα
  • Υπάρχει μυρωδιά καμένου πλαστικού στην υποδοχή σύνδεσης του τροφοδοτικού  

Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος Laptop

Διαγνωστικός Έλεγχος Βύσματος

Θυμηθείτε! Ο διαγνωστικός έλεγχος είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τελικά την ολοκλήρωση της επισκευής, γιατί το συνολικό κόστος είναι μεγάλο ή ασύμφορο παραλαμβάνετε τον φορητό υπολογιστή σας χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση

διάγνωση βλάβης

Κόστος Επισκευής Φορητού

δωρεάν διάγνωση

Το συνολικό κόστος επισκευής

Το συνολικό κόστος για την επισκευή του βύσματος είναι στα 30€ + Φ.Π.Α. Ακόμη και σε περίπτωση αντικατάστασης του βύσματος με καινούριο δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.  Σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι σοβαρότερο και πρέπει να γίνει αντικατάσταση μητρικής, ενημερώνεστε για αυτό, αφού πριν ολοκληρωθεί ο διαγνωστικός έλεγχος και επιβεβαιωθεί η πολυπλοκότητα της βλάβη.

Ενέργειες αποκατάστασης - Επισκευή

Επισκευή Φορητού Υπολογιστή

Στην InfoGate μπορούμε να επισκευάσουμε το προβληματικό βύσμα τροφοδοσίας ή σε κάποιες, σοβαρές περιπτώσεις βλάβης, να προτείνουμε την αντικατάσταση μητρικής. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλακετών για φορητούς αλλά και κατασκευαστές βυσμάτων τροφοδοσίας για Laptop. Μπορούμε να δώσουμε ζωή στον φορητό υπολογιστή σας και ταυτόχρονα να εγγυηθούμε για την σωστή λειτουργία του.

ποιοτικά ανταλλακτικά

Η InfoGate μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα

οικονομική επισκευή

Μην κουνάτε το βύσμα και δοκιμάζετε να το σταθεροποιήσετε

Ελέγχοντας τον φορητό σας υπολογιστή μπορούμε να σας γλυτώσουμε από περιττά έξοδα. Πολλές φορές ο διαγνωστικός έλεγχος οδηγεί στο συμπέρασμα πως η βλάβη δεν οφείλεται στο βύσμα τροφοδοσίας ή στην ανάγκη αντικατάστασης της μητρικής πλακέτας. Σε πολλές περιπτώσεις αρκεί η δοκιμή ενός άλλου τροφοδοτικού για να επιβεβαιώσουμε την πηγή της βλάβης. Ένα προβληματικό τροφοδοτικό ή ακόμη και ένα τροφοδοτικό με προβληματικό βύσμα μπορεί να είναι η αιτία του προβλήματος.

Μην πειραματίζεστε με το να προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε την ροή ρεύματος στον υπολογιστή. Μπορεί να προκαλέσετε πραγματικά μεγάλη ζημιά στο εσωτερικό βύσμα και να μεγαλώσετε το κόστος επισκευής. Καλέστε μας άμεσα ή επισκεφθείτε μας να ελέγξουμε τον υπολογιστή σας και να σας δώσουμε την οικονομικότερη δυνατή λύση.