Η ιστοσελίδα μας info-gate.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

InfoGate Technologies
×
 x 

0
Καλάθι Αγορών
0

Επισκευή Υψηλών Θερμοκρασιών Στο Laptop

Συμπτώματα - Ενδείξεις Φορητού

  • Ο φορητός σας υπολογιστής υπερθερμαίνεται
  • Σβήνει μετά από λίγα λεπτά λειτουργίας
  • Ο ανεμιστήρας του κάνει ενοχλητικό θόρυβο
  • Ο ανεμιστήρας του ακούγεται έντονα χωρίς αυξομείωση της έντασης
  • Τυχαίες μπλε οθόνες (BSOD) και σβήσιμο του Laptop
  • Κόλλημα "πάγωμα" εικόνας και επανεκκίνηση ή σβήσιμο

Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος Laptop

Διαγνωστικός Έλεγχος Υπερθέρμανσης

Θυμηθείτε! Ο διαγνωστικός έλεγχος είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τελικά την ολοκλήρωση της επισκευής, γιατί το συνολικό κόστος είναι μεγάλο ή ασύμφορο παραλαμβάνετε τον φορητό υπολογιστή σας χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση

Κόστος Επισκευής Φορητού

Το συνολικό κόστος επισκευής

Το συνολικό κόστος για την αποσυναρμολόγηση και εσωτερικό καθαρισμό του φορητού σας υπολογιστή είναι στα 30€ + Φ.Π.Α.  Σε κάθε περίπτωση γίνεται πλήρης εσωτερικός έλεγχος του συστήματος και αν διαπιστωθεί κάποιο πρόβλημα στον ανεμιστήρα ενημερώνεστε άμεσα για το επιπλέον πιθανό κόστος.

Ενέργειες αποκατάστασης - Επισκευή

Επισκευή Φορητού Υπολογιστή

Στην InfoGate μπορούμε να επισκευάσουμε τα προβλήματα υπερθέρμανσης που παρουσιάζει ο φορητός υπολογιστής. Σε κάθε περίπτωση γίνεται πλήρης καθαρισμός της ψήκτρας στον επεξεργαστή και την κάρτα γραφικών καθώς και του ανεμιστήρα ψύξης. Αντικαθιστούμε την θερμοαγώγιμη πάστα του επεξεργαστή και της κάρτας γραφικών και επανασυναρμολογούμε το σύστημα. Σε περίπτωση που ο ανεμιστήρας είναι προβληματικός σας προτείνουμε την άμεση αντικατάσταση του. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανεμιστήρων για φορητούς και για κάθε τύπο Laptop. Μπορούμε να δώσουμε ζωή στον φορητό υπολογιστή σας και ταυτόχρονα να εγγυηθούμε για την σωστή λειτουργία του.

Η InfoGate μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα

Αποφύγετε τις πρόχειρες λύσεις και κερδίστε

Στην InfoGate μπορούμε να σας γλυτώσουμε από περιττά έξοδα, με έναν πλήρη έλεγχο και σωστή αξιόπιστη επισκευή. 

  • Η προσπάθεια πρόχειρων λύσεων με χρήση βάσεων ψύξης απλά παρατείνουν και μεγεθύνουν το πρόβλημα. 
  • Η προσπάθεια να φυσήξει κανείς την σκόνη και το χνούδι εξωτερικά οδηγεί συνήθως στο να μπλοκάρει τελείως τον ανεμιστήρα και τελικά σε μεγαλύτερο κόστος επισκευής
  • Η χρήση εξωτερικού ανεμιστήρα και η αναβολή σωστής επισκευής και συντήρησης προκαλεί σοβαρά προβλήματα στην κάρτα γραφικών και κατ' επέκταση στην μητρική

Η έγκυρη επέμβαση και η σωστή συντήρηση στον υπολογιστή σας με ένα πλήρης καθαρισμό κάθε περίπου 2 έτη μπορεί να σας γλυτώσει από πολλά περιττά έξοδα και να παρατείνει την ζωή του Laptop.    


Νέα Τεχνολογίας

Μία κάμερα που τα κάνει όλα και συμφέρει

Σας παρουσιάζω σήμερα ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής...

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ Το παρόν άρθρο αποσκοπεί...

Find Us On Facebook

Κατεβάστε την εφαρμογή απομακρυσμένης υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάποιο απο τα προϊόντα μας η καλέστε μας στο 2310729873.

1. Remote Support - AnyDesk
2. Δοκιμή κάμερας
3. Δοκιμή μικροφώνου

SUPPORT  

Στην InfoGate αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε οικονομικά και γρήγορα κάθε τύπο φορητού ή σταθερού υπολογιστή.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον φορητό ή σταθερό υπολογιστή σας?

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας ή για να προγραμματίσετε άμεσα ένα ραντεβού.

X

Copyrighted MaterialΕλληνικά
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του InfoGate Technologies (Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

English
You are only authorized to view pages and images of this site.Do not duplicate, publish, modify or otherwise distribute the material on this site unless specifically authorized by InfoGate Technologies to do so. The content on this site is the property of InfoGate Technologies (Albanidis Dim. Konstantinos) and is protected by GR. and international copyright laws.