Ευρώ επιστροφής για κάθε αγορά σας

Κερδίστε ευρώ επιστροφής για κάθε αγορά που κάνετε στην InfoGate Technologies

 • Τί είναι το σύστημα επιβράβευσης αγορών;

  Το σύστημα επιβράβευσης αγορών είναι ένα σύστημα ανταμοιβής για τις αγορές που πραγματοποιείτε μέσω του online συστήματος (web shop ή e-shop). Τα ευρώ επιστροφής ισχύουν για όλα τα προϊόντα και για κάθε λογαριασμό χωριστά, κάθε online αγορά σας συμβάλει στην αύξηση των ευρώ επιστροφής.

 • Ποια προϊόντα έχουν ευρώ επιστροφής;

  Ευρώ επιστροφής έχουν όλα τα προϊόντα, για συγκεκριμένη χρονική περίοδο και μόνο αν η προμήθειά τους πραγματοποιηθεί με online αγορές.

  Ο τρόπος επιβράβευσης ενδέχεται να αλλάζει κατά διαστήματα, ανάλογα με τις προωθητικές ενέργειες που ισχύουν κάθε φορά Σε κάθε περίπτωση, κερδίζετε τα ευρώ επιστροφής που διαθέτει το προϊόν τη στιγμή της αγοράς του.

 • Επεξήγηση ευρώ επιστροφής

  Σύνολο: Είναι το σύνολο όλων των ευρώ επιστροφής που έχετε κερδίσει, από την αρχή εφαρμογής του συστήματος επιβράβευσης.

  Εξαργυρωμένοι - Ληγμένοι: Αφορά το σύνολο των ευρώ επιστροφής που έχουν εξαργυρωθεί (αυτόματη πίστωση στην επόμενη παραγγελία σας) ή έχουν λήξει χωρίς να εξαργυρωθούν (μετά την παρέλευση έξι μηνών), από την αρχή εφαρμογής του συστήματος επιβράβευσης.

  Διαθέσιμα: Είναι τα ευρώ επιβράβευσης που μπορείτε να εξαργυρώσετε και να αξιοποιήσετε αυτόματα σε κάθε επόμενη παραγγελία.

  Αναλογία : Κάθε ευρώ επιβράβευσης εμφανίζεται σαν 1€ πίστωσης

 • Πώς γίνεται ο υπολογισμός των ευρώ επιστροφής;

  Η πίστωση των ευρώ επιστροφής γίνεται αυτόματα από το σύστημα και σύμφωνα με το ποσό της παραγγελία σας που έχει επιβεβαιωθεί. Το σύστημα ελέγχει αυτόματα τις παραγγελίες και σε περίπτωση ακύρωσης παραγγελίας, για οποιονδήποτε λόγο τα ευρώ επιστροφής επαναφέρονται στον λογαριασμό σας.

 • Υπάρχει χρονικό όριο για το πότε θα εξαργυρώσω τα ευρώ επιστροφής μου?

  Ναι, υπάρχει. Τα ευρώ επιβράβευσης σας είναι καταχωρημένα στο σύστημα και αφαιρούνται αυτόματα μετά την παρέλευση 6 μηνών από την πίστωση τους. Θα πρέπει μέσα σε αυτό το διάστημα να έχετε ολοκληρώσει μία αγορά.

  Σημείωση: Η διαγραφή ευρώ επιβράβευσης αφορά παραγγελίες παλαιότερες των έξι μηνών των οποίων τα ευρώ επιστροφής δεν έχουν εξαργυρωθεί.

  Παράδειγμα: Αν τα ευρώ επιστροφής  έχουν προκύψει από online αγορά που έγινε στις 14 Ιουνίου, η διαγραφή  αυτών που δεν εξαργυρώθηκαν θα γίνει 6 μήνες μετά την 30η Ιουνίου, δηλαδή την 1η Ιανουαρίου.

 • Τα ευρώ επιστροφής ισχύουν σε περίπτωση τηλεφωνικής παραγγελίας?

  Το σύστημα ανταμοιβής με ευρώ επιστροφής ισχύει μόνο για αγορές που πραγματοποιούνται online, μέσω του eshop www.info-gate.gr 

  Οι αγορές που πραγματοποιούνται τηλεφωνικά μέσω του Τμήματος Πωλήσεων δεν συμμετέχουν στο σύστημα πόντων, όπως επίσης δεν συμμετέχουν και οι online παραγγελίες που στην συνέχεια τροποποιήθηκαν κατ εντολή σας από το τμήμα πωλήσεων.

 • Χρονική διάρκεια προγράμματος

  Η InfoGate Technologies  διατηρεί το δικαίωμα να αυξήσει ή να μειώσει τους πόντους επιβράβευσης των προϊόντων χωρίς προειδοποίηση, καθώς επίσης και να διακόψει επ’ αόριστον το εν λόγω πρόγραμμα. 

  Σε κάθε περίπτωση τα ευρώ που έχετε κερδίσει διατηρούνται και εξαργυρώνονται στους επόμενους έξι μήνες.