Επισκευή ή αντικατάσταση μεντεσέ σε Laptop

Στην InfoGate μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προβληματικό μεντεσέ ή και να τον επισκευάσουμε. Σε πολλές περιπτώσεις που ο μεντεσές δεν έχει σπάσει μπορεί να γίνει μία ισχυρή, οικονομική σταθεροποίηση ώστε να λειτουργεί ο μεντεσές αλλά και να μπορεί να ανοιγοκλείνει το καπάκι της οθόνης του υπολογιστή. Σε κάθε περίπτωση γίνεται ένας δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος και ενημερώνεστε για την καλύτερη προτεινόμενη λύση.

αντικατάσταση μεντεσέ

Συμπτώματα - Ενδείξεις Φορητού

  • Έπεσε ο φορητός σας κάτω και έσπασαν οι μεντεσέδες
  • Όταν ανοίγεται την οθόνη ανοίγουν μαζί και τα πλαστικά της βάσης
  • Έχει "κρεμάσει" η οθόνη και δεν στηρίζεται πλέον σε έναν ή και στους δύο μεντεσέδες
  • Ανοίξατε απότομα την οθόνη και έσπασαν οι βάσεις στήριξης των μεντεσέδων

Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος Laptop

Διαγνωστικός Έλεγχος Φορητού

Θυμηθείτε! Ο διαγνωστικός έλεγχος είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Στην InfoGate μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προβληματικό σας μεντεσέ ή και να τον επισκευάσουμε επαναφέροντας τον φορητό σας υπολογιστή σε κανονική λειτουργία. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε πρώτα για το συνολικό κόστος επισκευής.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τελικά την ολοκλήρωση της επισκευής, γιατί το συνολικό κόστος είναι μεγάλο ή ασύμφορο παραλαμβάνετε τον φορητό υπολογιστή σας χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση

διάγνωση βλάβης

Κόστος Επισκευής Φορητού

δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος

Το συνολικό κόστος επισκευής

Το κόστος εργασίας για την αντικατάσταση του πληκτρολογίου είναι στα 24€ + Φ.Π.Α. Το συνολικό και τελικό κόστος όμως καθορίζεται από το κόστος του ανταλλακτικού που σε αυτή τη περίπτωση είναι μεντεσές, αν κριθεί απαραίτητο πως πρέπει να αντικατασταθεί.  Μιας και το κόστος του μεντεσέ εξαρτάται από το μοντέλο του φορητού  ενημερώνεστε για αυτό αφού πριν  ολοκληρωθεί ο διαγνωστικός έλεγχος. 

Ενέργειες αποκατάστασης - Επισκευή

Επισκευή Φορητού Υπολογιστή

Στην InfoGate μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προβληματικό μεντεσέ ή και να τον επισκευάσουμε. Σε πολλές περιπτώσεις που ο μεντεσές δεν έχει σπάσει μπορεί να γίνει μία πολύ καλή, οικονομική σταθεροποίηση. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μεντεσέδων για φορητούς. Μπορούμε να δώσουμε ζωή στον φορητό υπολογιστή σας και ταυτόχρονα να εγγυηθούμε για την σωστή λειτουργία του.

αντικατάσταση μεντεσέ

Η InfoGate μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα

οικονομική επισκευή

Μην βιάζεστε να αγοράσετε μεντεσέδες

Ελέγχοντας τον φορητό σας υπολογιστή μπορούμε να σας γλυτώσουμε από περιττά έξοδα. Πολλές φορές ο διαγνωστικός έλεγχος οδηγεί στο συμπέρασμα πως η βλάβη δεν οφείλεται στους μεντεσέδες και στην ανάγκη αντικατάστασης τους.  

Μην πειραματίζεστε με το να προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε την οθόνη σας πάνω στον παλιό μεντεσέ. Μπορεί να προκαλέσετε πραγματικά μεγαλύτερη ζημιά στο πλαίσιο ή στην οθόνη και να μεγαλώσετε το κόστος επισκευής. Καλέστε μας άμεσα ή επισκεφθείτε μας να ελέγξουμε τον υπολογιστή σας και να σας δώσουμε την οικονομικότερη δυνατή λύση.