Επισκευή θύρα usb σε Laptop

Στην InfoGate μπορούμε να επισκευάσουμε τη προβληματική θύρα usb ή σε κάποιες, σοβαρές περιπτώσεις βλάβης, να προτείνουμε την αντικατάσταση μητρικής. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλακετών για φορητούς αλλά και κατασκευαστές υποδοχών usb. Σε κάθε περίπτωση κάνουμε δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο του υπολογιστή ώστε να διαπιστώσουμε το μέγεθος της ζημιάς. Στην συνέχεια σας ενημερώνουμε για το ακριβές κόστος ολοκλήρωσης της επισκευής.

επισκευή θύρα usb

Συμπτώματα - Ενδείξεις Φορητού

  • Δεν λειτουργεί μία ή περισσότερες θύρες usb
  • Συνδέετε ποντίκι και δεν αναγνωρίζεται
  • Συνδέετε εξωτερικό δίσκο ή usb stick και δεν αναγνωρίζεται
  • Σπασμένη υποδοχή θύρας usb
  • Συνδέετε οποιαδήποτε συσκευή usb και σβήνει ο φορητός υπολογιστής
  • Υπάρχει μυρωδιά καμένου σε κάποια από τις θύρες usb

Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος Laptop

Διαγνωστικός Έλεγχος Θυρών Usb

Ελέγχουμε τον φορητό υπολογιστή και διαπιστώνουμε το πρόβλημα στις ή στην θύρα usb που έχει το πρόβλημα.

Θυμηθείτε! Ο διαγνωστικός έλεγχος είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τελικά την ολοκλήρωση της επισκευής, γιατί το συνολικό κόστος είναι μεγάλο ή ασύμφορο παραλαμβάνετε τον φορητό υπολογιστή σας χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση

διαγνωστικός έλεγχος

Κόστος Επισκευής Φορητού

δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος

Το συνολικό κόστος επισκευής

Το συνολικό κόστος για την επισκευή της θύρας usb είναι στα 39€ + Φ.Π.Α. Ακόμη και σε περίπτωση αντικατάστασης της θύρας με καινούρια δεν υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση.  Σε περίπτωση που το πρόβλημα είναι σοβαρότερο και πρέπει να γίνει αντικατάσταση μητρικής, ενημερώνεστε για αυτό, αφού πριν ολοκληρωθεί ο διαγνωστικός έλεγχος και επιβεβαιωθεί η πολυπλοκότητα της βλάβη.

Ενέργειες αποκατάστασης - Επισκευή

Επισκευή Φορητού Υπολογιστή

Στην InfoGate μπορούμε να επισκευάσουμε τη προβληματική θύρα usb ή σε κάποιες, σοβαρές περιπτώσεις βλάβης, να προτείνουμε την αντικατάσταση μητρικής. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πλακετών για φορητούς αλλά και κατασκευαστές υποδοχών usb για Laptop. Μπορούμε να δώσουμε ζωή στον φορητό υπολογιστή σας και ταυτόχρονα να εγγυηθούμε για την σωστή λειτουργία του.

αντικατάσταση θύρα usb

Η InfoGate μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα

οικονομική επισκευή

Μην προσπαθείτε εξωτερικά να επαναφέρετε την θύρα usb

Ελέγχοντας τον φορητό σας υπολογιστή μπορούμε να σας γλυτώσουμε από περιττά έξοδα. Πολλές φορές ο διαγνωστικός έλεγχος οδηγεί στο συμπέρασμα πως η βλάβη δεν οφείλεται στην υποδοχή usb ή στην ανάγκη αντικατάστασης της μητρικής πλακέτας. 

Μην πειραματίζεστε με το να προσπαθείτε να επαναφέρετε εξωτερικά την θύρα usb σε κανονική λειτουργία. Μπορεί να προκαλέσετε πραγματικά μεγάλη ζημιά στην μητρική προκαλώντας βραχυκύκλωμα και να μεγαλώσετε το κόστος επισκευής. Καλέστε μας άμεσα ή επισκεφθείτε μας να ελέγξουμε τον υπολογιστή σας και να σας δώσουμε την οικονομικότερη δυνατή λύση.