Αντικατάσταση Οθόνης Laptop

Στην InfoGate μπορούμε να την αντικαταστήσουμε την προβληματική οθόνη με καινούργια. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οθονών για Laptop, σε κάθε πιθανό μέγεθος και ανάλυση και μπορούμε να την αντικαταστήσουμε σωστά, αξιόπιστα και γρήγορα. Θυμηθείτε! Ο διαγνωστικός έλεγχος είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Αφού εντοπίσουμε το πρόβλημα και σας ενημερώσουμε για το ακριβές κόστος ολοκλήρωσης επισκευής προχωράμε άμεσα σε αντικατάσταση οθόνης.

σπασμένη οθόνη

Συμπτώματα - Ενδείξεις Φορητού

  • Η οθόνη στο Laptop έχει σπάσει ή έχει ραγίσει
  • Δεν υπάρχει εικόνα, ενώ ανοίγει ο φορητός κανονικά με εξωτερική οθόνη
  • Η οθόνη είναι πολύ σκοτεινή
  • Η οθόνη έχει γραμμές
  • Έχουμε χαμηλή αντίθεση
  • Τα χρώματα της έχουν εξασθενίσει.

Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος Laptop

Διαγνωστικός Έλεγχος Οθόνης

Θυμηθείτε! Ο διαγνωστικός έλεγχος είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τελικά την ολοκλήρωση της επισκευής, γιατί το συνολικό κόστος είναι μεγάλο παραλαμβάνετε τον φορητό υπολογιστή σας χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση

διαγνωστικός έλεγχος

Κόστος Επισκευής Φορητού

αναφορά βλάβης

Το συνολικό κόστος επισκευής

Το συνολικό κόστος για την αντικατάσταση της οθόνης σας εξαρτάται πάντα από το μέγεθος και την μέγιστη ανάλυση της οθόνης. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε για αυτό αφού πριν ολοκληρωθεί ο διαγνωστικός έλεγχος και επιβεβαιωθεί η βλάβη της.

Ενέργειες αποκατάστασης - Επισκευή

Επισκευή Φορητού Υπολογιστή

Στην InfoGate μπορούμε να την αντικαταστήσουμε την προβληματική οθόνη με καινούργια. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές οθονών για Laptop, σε κάθε πιθανό μέγεθος και ανάλυση και μπορούμε να την αντικαταστήσουμε σωστά, αξιόπιστα και γρήγορα.

επισκευή υπολογιστή

Η InfoGate μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα

οικονομική επισκευή

Μην βιάζεστε να κάνετε αγορά καινούριας οθόνης

Ελέγχοντας τον φορητό σας υπολογιστή μπορούμε να σας γλυτώσουμε από περιττά έξοδα. Πολλές φορές ο διαγνωστικός έλεγχος οδηγεί στο συμπέρασμα πως η βλάβη δεν οφείλεται στην οθόνη αλλά είναι σοβαρότερη και έχει να κάνει με την κάρτα γραφικών ή την μητρική του συστήματος.