Ανάκτηση Δεδομένων

Επαναφορά σβησμένων δεδομένων από τον δίσκο του φορητού σας υπολογιστή. Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους και προγράμματα με σκοπό να επαναφέρουμε και να διασώσουμε τα σημαντικά σας δεδομένα, όπως εικόνες, βίντεο, έγγραφα και αρχεία μουσικής. Σε περίπτωση που η απώλεια των δεδομένων σας οφείλεται σε δυσλειτουργία του σκληρού δίσκου γίνεται πρόταση για την αντικατάσταση του σκληρού με παράλληλη αντιγραφή και διάσωση.

Χάσατε αρχεία που χρειάζεστε?

Διαγράψατε κατά λάθος δεδομένα που χρειάζεστε? Κάνατε format χωρίς να κρατήσετε αντίγραφο ασφαλείας? Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον σκληρό σας δίσκο και δεν έχετε πρόσβαση στα αρχεία σας?

Μπορούμε να κάνουμε ανάλυση του συστήματος και να ανασύρουμε όλα τα διαγραμμένα δεδομένα σας.

Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος

Πριν οποιαδήποτε εργασία κάνουμε πλήρη διαγνωστικό έλεγχο υλικού ώστε να επιβεβαιώσουμε την άριστη λειτουργία του φορητού σας υπολογιστή. Αυτό σημαίνει πως ελέγχεται η μνήμη, ο σκληρός δίσκος, το τροφοδοτικό αλλά και ανιχνεύονται τυχόν άλλα προβλήματα. Έτσι μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε δεν οφείλονται σε άλλες αιτίες

Ανάλυση Συστήματος

Εντοπίζουμε όλα τα αρχεία που βρίσκονται στον σκληρό σας δίσκο. Αναλύουμε την κατάσταση του δίσκου και τις δυνατότητες ανάκτησης. 

Αντίγραφα ασφαλείας

Επαναφορά των αρχείων σας

Εφαρμόζουμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους και προγράμματα με σκοπό να επαναφέρουμε και να διασώσουμε τα σημαντικά σας δεδομένα, όπως εικόνες, βίντεο, έγγραφα και αρχεία μουσικής.

Σε περίπτωση που η απώλεια των δεδομένων σας οφείλεται σε δυσλειτουργία του σκληρού δίσκου γίνεται πρόταση για την αντικατάσταση του σκληρού δίσκου με νέο.

Ανάκτηση Δεδομένων

Πλήρης Ενημέρωση

Στο πλαίσιο απόλυτης διαφάνειας και θέλοντας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας παρέχουμε αναλυτική γραπτή αναφορά όλων των εργασιών που έχουν γίνει στον υπολογιστή σας. Η αναφορά αυτή αποτελεί και εγγύηση καλής λειτουργίας.