Η ιστοσελίδα μας info-gate.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

InfoGate Technologies
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο.

Επισκευή κάθε είδους φορητού υπολογιστή!

Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε το χαλασμένο φορητό υπολογιστή σα
Περιγραφή

Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε το χαλασμένο φορητό υπολογιστή σας .

Σας δίνουμε γραπτή διάγνωση και εργασίες που έγιναν στον υπολογιστή σας ώστε να γνωρίζετε τι πληρώνετε και γιατί το πληρώνετε!
 

Οπότε αν ο φορητός σας υπολογιστής...

...δεν ανοίγει καθόλου

...ανοίγει αλλά δεν έχετε εικόνα στην οθόνη του.

...ανοίγει αλλά βγάζει μία φωτεινή οθόνη.

...δουλεύει κανονικά αλλά ζεσταίνεται υπερβολικά και μετά από λίγα λεπτά κλείνει

...ανοίγει κανονικά αλλά ακούγεται ένα ήχος καθώς λειτουργεί και κάποιες φορές κολλάει.

...βγάζει «σκουπίδια» στην οθόνη.

...λειτουργεί αλλά δεν ανοίγει στα windows είτε γιατί μολύνθηκε από ιό είτε γιατί υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα με το software .

...βγάζει τυχαίες μπλε οθόνες και κάνει επανεκκινήσεις.

...ανοίγει κανονικά αλλά είναι υπερβολικά αργό

...ή χρειάζεστε μία πρόταση αναβάθμισης


Τότε βρίσκεστε ήδη στον σωστό διαδικτυακό χώρο! 

H InfoGate θα ελέγξει και θα σας προτείνει την πιο σωστή λύση!

Εμείς φροντίζουμε αφού ελέγξουμε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τον υπολογιστή σας να σας προτείνουμε την οικονομικότερη και πιο σωστή λύση επιδιόρθωσης του υπολογιστή σας. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να γίνει αναβάθμιση αλλά δεν είναι συμφέρουσα για την τσέπη σας αλλά και για την κατάσταση του υπολογιστή σας τότε θα σας αποτρέψουμε. 


Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών στις καλύτερες τιμές!

Σε συνεργασία με τις εταιρείες "Target Power Group" και  "Computron" μπορούμε να επισκευάσουμε και να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε υλικό πάνω στον φορητό υπολογιστή σας. 


Δωρεάν παραλαβή από τον χώρο σας! Δωρεάν παράδοση στον χώρο σας!

Πολύ καλά διαβάσατε! Χωρίς καμία απολύτως επιπλέον χρέωση και ΜΟΝΟ για την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης παραλαμβάνουμε και σας παραδίδουμε επισκευασμένο  το φορητό υπολογιστή σας. Για την υπόλοιπη Ελλάδα χρεώνεστε εσείς τα έξοδα αποστολής και παραλαβής. 


Τι πρέπει να προσέξετε πριν μας καλέσετε

1. Ελέγξτε το τιμολόγιο ή την απόδειξη αγοράς του υπολογιστή σας και σιγουρευτείτε πως είναι εκτός εγγύησης. Εάν είναι εντός περιόδου εγγύησης συμβουλευτείτε άμεσα το κατάστημα από το οποίο το αγοράσατε για την διαδικασία ΔΩΡΕΑΝ επισκευής του.
Τηλέφωνα υποστήριξης βασικών κατασκευαστών

ACER SUPPORT801 500 2000 ή 211 3001007
TOSHIBA SUPPORT210 5193900
PACKARD BELL8015002011
SONY VAIO SUPPORT210 6195953
HP LAPTOP SUPPORT801-11-754002. Εάν έχετε ήδη πειραματιστεί ανοίγοντας τον υπολογιστή σας και προσπαθώντας να τον φτιάξετε είτε εσείς είτε κάποιος μη ειδικευμένος φίλος ή γνωστός σας αλλά δεν τα καταφέρατε τότε το πιο πιθανό είναι να έχετε ανεβάσει ήδη κατά πολύ το κόστος επισκευής σε σημείο που να μην συμφέρει.

3. Εάν ο υπολογιστής απλά δεν ανοίγει ελέγξτε πρώτα την πρίζα σας, έπειτα τον φορτιστή - τροφοδοτικό του και τέλος αφαιρέστε και δοκιμάστε χωρίς την μπαταρία του.

4. Εάν η οθόνη του υπολογιστή έχει σπάσει μπορεί να αντικατασταθεί αλλά θα πρέπει να μας ενημερώσετε πριν από κάθε ενέργεια ώστε να σας ενημερώσουμε για το κόστος της ώστε να αποφύγετε σε περίπτωση μη επισκευής τα έξοδα αποστολής - παραλαβής.

5. Εάν στον φορητό υπολογιστή σας έχει πέσει καφές (κυρίως γλυκός με ή χωρίς γάλα) ή και οποιοδήποτε άλλο υγρό τότε ίσως είναι πολύ αργά να σωθεί. Δοκιμάστε άμεσα να αφαιρέσετε κάθε πηγή ρεύματος και κυρίως την μπαταρία του και αφήστε το ή προσπαθήστε να το στεγνώσετε. 


Νέα Τεχνολογίας

Μία κάμερα που τα κάνει όλα και συμφέρει

Σας παρουσιάζω σήμερα ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής...

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ Το παρόν άρθρο αποσκοπεί...

Find Us On Facebook

Κατεβάστε την εφαρμογή απομακρυσμένης υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάποιο απο τα προϊόντα μας η καλέστε μας στο 2310729873.

1. Remote Support - AnyDesk
2. Δοκιμή κάμερας
3. Δοκιμή μικροφώνου

SUPPORT  

Στην InfoGate αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε οικονομικά και γρήγορα κάθε τύπο φορητού ή σταθερού υπολογιστή.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον φορητό ή σταθερό υπολογιστή σας?

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας ή για να προγραμματίσετε άμεσα ένα ραντεβού.

X

Copyrighted MaterialΕλληνικά
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του InfoGate Technologies (Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

English
You are only authorized to view pages and images of this site.Do not duplicate, publish, modify or otherwise distribute the material on this site unless specifically authorized by InfoGate Technologies to do so. The content on this site is the property of InfoGate Technologies (Albanidis Dim. Konstantinos) and is protected by GR. and international copyright laws.