Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 23:11

Πώς να Εισάγετε Απόδειξη Είσπραξης στην Καρτέλα Πελάτη στο Pegasus μElite

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Σε αυτό το βίντεο, σας δείχνουμε αναλυτικά πώς μπορείτε να εισάγετε μια απόδειξη είσπραξης στην καρτέλα πελάτη σας, προκειμένου να ελαττώσετε ή ακόμα και να μηδενίσετε το υπόλοιπο του. Μάθετε τα βήματα που χρειάζονται για να διαχειριστείτε τον λογαριασμό και την καρτέλα πελάτη με αποτελεσματικό τρόπο. Είναι εύκολο και χρήσιμο, οπότε μην χάσετε αυτό το εκπαιδευτικό βίντεο!#ΑπόδειξηΕίσπραξης #ΔιαχείρισηΛογαριασμού #ΕλάττωσηΥπολοίπου #ΟικονομικέςΣυμβουλές

Εγγραφείτε στην λίστα ενημερώσεων ώστε να ενημερώνεστε για κάθε νέα υπηρεσία ή προϊόν μας

* indicates required

Ενημερωθείτε πρώτοι για νέα βίντεο

Ανεβάζουμε τακτικά χρήσιμα βίντεο με οδηγίες αλλά και παρουσιάσεις προϊόντων. Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε στο κανάλι μας.


Αξιοπιστία

Σκοπός μας είναι η δική σας ευχαρίστηση. Με ειλικρίνεια, πολύ μεράκι και καλή διάθεση είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα μας περνούν ποιοτικούς ελέγχους και φροντίζουμε να φτάσουν στα χέρια σας σε άριστη κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση κάθε προϊόν καλύπτεται από ελάχιστη εγγύηση ενός έτους. 

Τεχνογνωσία

Έχουμε γνώση και πολυετή εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας. Γνωρίζουμε ακριβώς τι κάνει κάθε προϊόν μας και μπορούμε να το υποστηρίξουμε σε τεχνικό ή λειτουργικό επίπεδο. 

Διαβάστηκε 442 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 23:14
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια