Σε αυτό το βίντεο, θα μάθετε πώς να αξιοποιήσετε την εκπληκτική λειτουργία Speech to Text των Windows 11. Με αυτήν τη λειτουργία, μπορείτε να μετατρέπετε τον λόγο σε κείμενο με ένα απλό κλικ, βελτιώνοντας την παραγωγικότητά σας και κάνοντας την χρήση του υπολογιστή σας ακόμα πιο άνετη. Ακολουθήστε τα βήματα μας και ανακαλύψτε πώς να εκμεταλλευτείτε αυτήν την εξαιρετική λειτουργία των Windows 11!
#SpeechToText #Windows11 #ΜετατροπήΛόγουΣεΚείμενο #ΟδηγόςΧρήσης


[quix id='44' name='Why To Choose InfoGate']
Σε αυτό το βίντεο, θα μάθετε τα βήματα για τον τρόπο ανάκτησης του κωδικού εξουσιοδότησης για το domain name σας. Ο κωδικός εξουσιοδότησης είναι σημαντικός για τον έλεγχο του domain name και τη διαχείριση του. Ακολουθήστε τα απλά βήματα που παρουσιάζουμε για να ανακτήσετε την πρόσβαση σας.#ΑνάκτησηΚωδικού #DomainName #ΔιαχείρισηDomain #ΚωδικόςΕξουσιοδότησης

[quix id='44' name='Why To Choose InfoGate']
Μη χάσετε αυτήν τη μοναδική ευκαιρία για το εκπληκτικό Dell Latitude E5480! Ο εξαιρετικός αυτός φορητός υπολογιστής διατίθεται σε περιορισμένο απόθεμα και τα τελευταία κομμάτια είναι διαθέσιμα τώρα για άμεση αγορά. Με εξαιρετική απόδοση και αξιοπιστία, το Dell Latitude E5480 είναι ιδανικό για επαγγελματίες και φοιτητές. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία - κάντε κλικ τώρα για να το αποκτήσετε!


Ανακαλύψτε τον απόλυτο έλεγχο του κινητού σας με μια εξαιρετική εφαρμογή! Το MyPhoneExplorer είναι μία πανίσχυρη εφαρμογή που σας επιτρέπει να έχετε πλήρη έλεγχο του κινητού σας τηλεφώνου από τον υπολογιστή σας. Σε αυτό το βίντεο, θα εξερευνήσουμε τις δυνατότητες του MyPhoneExplorer, από τον συγχρονισμό των επαφών, των ημερολογίων και των μηνυμάτων σας, μέχρι την διαχείριση των αρχείων σας και των εφαρμογών. Θα ανακαλύψουμε πώς μπορείτε να εκτελέσετε εργασίες όπως αντίγραφα ασφαλείας, επεξεργασία SMS, και πρόσβαση στο κινητό σας ασύρματα χωρίς καλώδια! Μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή εντελώς δωρεάν από εδώ https://www.fjsoft.at/en/


[quix id='44' name='Why To Choose InfoGate']

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 22:39

Freespirits Services - Υπηρεσία Azuracast και πακέτα streaming

Γράφτηκε από τον

Στο παρακάτω βίντεο παρουσιάζεται η υπηρεσία Azuracast streaming που προσφέρεται από την Freespirits και αναλύονται τα πακέτα αλλά και τα χαρακτηριστικά τους.
[quix id='44' name='Why To Choose InfoGate']

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2023 22:22

Freespirits Services - Γνωρίστε την υπηρεσία streaming Azuracast

Γράφτηκε από τον

Στο παρακάτω βίντεο γίνεται μια εισαγωγική προσέγγιση στην υπηρεσία streaming με χρήση της εφαρμογής Azuracast. Γίνεται παρουσίαση των widgets αλλά και του πάνελ διαχείρισης που έχετε στην διάθεση σας ώστε να γίνει κατανοητή η ευκολία και πρακτικότητα που προσφέρει.

 


[quix id='44' name='Why To Choose InfoGate']

Στο παραπάνω βίντεο γίνεται μια αναλυτική παρουσίαση του προγράμματος Romaco Timeout. Μπορείτε να το κατεβάσετε εντελώς δωρεάν από το link που υπάρχει στην περιγραφή του βίντεο και να το δοκιμάσετε.
Ελπίζουμε να σας φανεί χρήσιμο.

[quix id='44' name='Why To Choose InfoGate']
Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 22:09

Το Pegasus Gym Web App είναι ΕΔΩ

Γράφτηκε από τον

ΝΕΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ από την ΤΕΣΑΕ !

Το Pegasus Gym Web App είναι ΕΔΩ

Έτοιμο να καλύψει τις ανάγκες κάθε Γυμναστηρίου και όλων των συσχετιζόμενων κλάδων.

Κέντρα Αισθητικής (Νύχια, Spa, Solarium) //  Κέντρα Αδυνατίσματος // Μασάζ

Χώροι Personal Training - Crossfit // Σχολές Χορού - Πολεμικών Τεχνών // Κολυμβητήρια - Αθλητικοί Όμιλοι

-

Γιατί Pegasus Gym Web App; 

Διότι είναι η πρώτη Εφαρμογή Μηχανογράφησης της αγοράς που περιλαμβάνει ΟΛΕΣ τις λειτουργίες και ανάγκες που μπορεί να έχει ένα Γυμναστήριο/Κέντρο Ευεξίας. 

Το Pegasus Gym Web App απευθύνεται σε ένα ευρύ φάσμα Επιχειρήσεων που σχετίζονται με την Άθληση και όχι μόνο!

--

Δυνατότητες και Πλεονεκτήματα:

Συνδρομές Μελών

Με λειτουργία πόντων για τα τμήματα αιθουσών & θέσεων εργασίας και ληξιάριο για τις μηνιαίες συνδρομές

Online Booking

Micro-Site συμπ. στην Τιμή Λιανικής για Εγγραφές, Ανανεώσεις Συνδρομών και Online Κρατήσεων σε αίθουσες/θέσεις εργασίας

myDATA Dashboard

Για την άμεση διαβίβαση των παραστατικών στην ΑΑΔΕ και την ολοκληρωμένη διαχείριση τους

--

Αλλά και αμέτρητες ακόμη λειτουργίες που θα απογειώσουν την εμπειρία χρήσης της εφαρμογής!

Εξαιρετικά Φιλικό Περιβάλλον Χρήσης

Χωρίς Περιορισμούς σε Θέσεις Εργασίας/Χρήστες

Έλεγχος Εισόδου/Εξόδου μέσω QR Code - Barcode Check

Πλήθος Έτοιμων Αναφορών για τα Στατιστικά της Επιχείρησής σας

Διαχείριση Ομαδικών Τμημάτων με καταχώρηση των Μελών που συμμετέχουν

Δημιουργία του Τιμοκαταλόγου των Υπηρεσιών και των Παροχών σας με έξυπνο τρόπο, χωρίς κόπο

-

- Γιατί λοιπόν να εμπιστευθείτε την TESAE; 
|
Πολυετής Εμπειρία - Χαμηλό Κόστος Επένδυσης -  Άμεση Εγκατάσταση & Παραμετροποίηση 
Πανελλαδικό Δίκτυο Συνεργατών - Απεριόριστοι Χρήστες/Τερματικά - Χωρίς Επιπρόσθετες Απαιτήσεις σε H/W
 

---

Το Pegasus Oil ERP Start Up αποτελεί εφαρμογή - σταθμό στον χώρο των Υγρών Καυσίμων


Δυνατότητες & Πλεονεκτήματα

Απεριόριστο πλήθος χρηστών και τερματικών

Αυτόματη δημιουργία αρχείου και αποστολή συναλλαγών στον ΗΦΑΙΣΤΟ

- Διαχείριση Πετρελαίου Θέρμανσης & Διακίνηση με Βυτίο - Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου

- Δυνατότητα Αμφίδρομης Επικοινωνίας Βυτίων/Υποκαταστημάτων με το Κεντρικό Κατάστημα

- Ευέλικτη χρήση με κουμπιά (buttons) / Γρήγορη εξοικείωση του αρχάριου χρήστη από το πρώτο 10λεπτο της εκπαίδευσης

- Επικοινωνία με πλήθος ΕΑΦΔΣΣ, οι οποίοι εναρμονίζονται Πλήρως με τις νέες διατάξεις για τη διαβίβαση & αποστολή των αρχείων τους

- Διαρκής επικοινωνία με τα πιο γνωστά συστήματα Εισροών/Εκροών [π.χ. ΑΦΟΙ ΜΠΟΗ (7Fuel), ΑΤΡΕΑΣ, SPYRIDES (Station Guard) κλπ.] για την Έκδοση Τιμολογίων 

Επιπλέον

- Μαζικός μετασχηματισμός σε Συγκεντρωτικό Τιμολόγιο των Δελτίων Αποστολής σε τρεις κινήσεις 

- Δυνατότητα προσυμφωνημένων Τιμών ανά Πελάτη – Ειδικοί Τιμοκατάλογοι (Δήμοι, Δημόσιες Υπηρεσίες, Μέσα Μαζικής Μεταφοράς κλπ)

- Δυνατότητα Loyalty για την επιβράβευση πελατών με τη διαχείριση πόντων – Εκπτωτικά κουπόνια βάσει των συναλλαγών που πραγματοποιούνται

Extra Modules:

Module P.I.M.: Με την προσθήκη του Module P.I.M. μπορείτε πλέον να είστε ήσυχοι αναφορικά με την επικοινωνία των κατά τόπους καταστημάτων σας! Το Module P.I.M. αποτελεί την ιδανική λύση για την αμφίδρομη επικοινωνία μεταξύ διαφόρων υποκαταστημάτων, καθώς προσφέρει την δυνατότητα της On-line πληροφόρησης πολλών τοπικών εγκαταστάσεων, οι οποίες όμως μπορούν και λειτουργούν ανεξάρτητα χωρίς να επηρεάζονται από έλλειψη επικοινωνίας (π.χ. πτώση internet, βλάβη στην τηλεφωνική γραμμή κλπ)


Module Retail: To Module Pegasus Retail αποτελεί μια εύχρηστη οθόνη εντατικής λιανικής σε touch περιβάλλον η οποία συνδέεται άμεσα με το εμπορικό κύκλωμα της εφαρμογής σας και μέσω αυτής μπορείτε να εκδίδετε με μεγάλη ευκολία και ταχύτητα τις αποδείξεις σας που αφορούν σε λιανικές πωλήσεις.  Είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη για να διευκολύνει τις εργασίες κάθε εργαζόμενού σας ξεχωριστά και ικανή να μετατρέψει την εντατική λιανική σε παιχνιδάκι!  

#myDATA #ready

  • Προ-παραμετροποιημένη & Καθετοποιημένη εφαρμογή του κλάδου (χρειάζεται μόνο η εισαγωγή των κωδικών myDATA)
  • Online Δημιουργία και Αποστολή Παραστατικών στο myDATA σε πραγματικό χρόνο
  • Πλήθος εξειδικευμένων Λειτουργιών αποκλειστικά για πρατήρια (Οθόνη Reception, Αυτόματη ενημέρωση του Ήφαιστου, Δυνατότητα σύνδεσης με την Κονσόλα παρακολούθησης αντλιών κ.ά.)
[quix id='44' name='Why To Choose InfoGate']

 


Υποβολή αιτήσεων έως 31 Οκτωβρίου 2022.

 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους Υποψήφιους Συνεργάτες της ΤΕΣΑΕ και InfoGate Technologies πως η περίοδος υποβολής Αιτήσεων Χρηματοδότησης

για το Πρόγραμμα «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ»  και για τις κατηγορίες αιτήσεων 1, 2 και 3 του Προγράμματος «Ψηφιακές Συναλλαγές»

παρατείνεται έως τη Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022.

Η ΤΕΣΑΕ  και η InfoGate Technologies έχει εγκριθεί επίσημα ως "Πιστοποιημένος Προμηθευτής" της Δράσης και πρόκειται να διαθέσει όλες τις Εφαρμογές Τεχνολογίας Pegasus.

 

Η Δράση κατανέμεται σε τρία (3) επιμέρους Προγράμματα Κρατικών Ενισχύσεων: 

  • Πρόγραμμα Ι: «Ψηφιακά Εργαλεία MME», 
  • Πρόγραμμα ΙΙ: «Ανάπτυξη Ψηφιακών Προϊόντων και Υπηρεσιών», 
  • Πρόγραμμα IΙΙ: «Ψηφιακές Συναλλαγές»

Το Πρόγραμμα I «Ψηφιακά Εργαλεία MME» θα παρέχει επιταγές (Vouchers) που θα διατεθούν για την απόκτηση νέων ψηφιακών προϊόντων και υπηρεσιών, με σκοπό την ενίσχυση της ψηφιακής ωριμότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) της χώρας, μέσα από τη χρήση διαφόρων ψηφιακών εργαλείων.

Η ΤΕΣΑΕ, προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων Τεχνολογίας Pegasus (σε Τοπικά & Διαδικτυακά Λογισμικά) που αφορούν 20 και πλέον κάθετους κλάδους της αγοράς. 

Ως εκ τούτου, προτρέπουμε όλα τα μέλη του Δικτύου Συνεργατών μας και τους Υποψήφιους Συνεργάτες μας, να ακολουθήσουν εγκαίρως τη Διαδικασία Συμμετοχής Προμηθευτών στο Πρόγραμμα . Οι τελικοί πελάτες, ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται για τους ωφελούμενους, μπορούν να λάβουν επιδότηση 90% για τις δαπάνες που αφορούν την αγορά των Εφαρμογών Τεχνολογίας Pegasus.

Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από τις 22/6/2022 έως και τις 31/10/2022. 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον ιστότοπο της δράσης "Ψηφιακός Μετασχηματισμός" ή επικοινωνήστε με το Τμήμα Marketing & Πωλήσεων της ΤΕΣΑΕ και της InfoGate Technologies. 

[quix id='39' name='Pegasus_Melite_Getit']

Σελίδα 1 από 7