Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 21:49

Pegasus Freelancer Web App | Η ιδανική λύση για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Pegasus Freelancer Web App Pegasus Freelancer Web App Pegasus Freelancer Web App

Cloud Περιβάλλον διαχείρισης - Εύκολη έκδοση παραστατικών - Πρόσβαση από οπουδήποτε

Το Pegasus Freelancer Web App αναπτύχθηκε με σκοπό να καλύψει κάθε απαίτηση των επαγγελματιών παροχής υπηρεσιών. Πέρα από την έκδοση παραστατικών παροχής υπηρεσιών, η εφαρμογή περιλαμβάνει κύκλωμα CRM με δυνατότητα καταχώρησης ραντεβού, οθόνη Dashboard με στατιστικά και γραφήματαπλήθος αναφορών ενώ είναι πλήρως responsive και φυσικά συνδέεται άμεσα με το myDATA για τη διαβίβαση των παραστατικών στην ΑΑΔΕ. Η τεχνολογία στην οποία βασίζεται το Pegasus Freelancer Web App δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επεκτείνει τις δυνατότητες της Εφαρμογής ανάλογα με τις ανάγκες της επιχείρησής του καθώς είναι συμβατό με όλα τα Web App Modules της TESAE.

 

Κλάδοι στους οποίους απευθύνεται: Ιατροί & Πολυιατρεία - Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες και συναφή - Δικηγόροι & Συμβολαιογράφοι - Σύμβουλοι επιχειρήσεων & Λογιστικά γραφεία - Παραϊατρικά επαγγέλματα - Parking - Ξενοδοχεία, Πανσιόν & Ενοικιαζόμενα Δωμάτια - Εκπαιδευτήρια & Φροντιστήρια - Γραφεία Τελετών - Σχολές Οδήγησης

 

Γιατί να ασχοληθείτε με τους παραπάνω κλάδους; Η μέχρι τώρα νομοθεσία επέτρεπε στους κλάδους παροχής υπηρεσιών να εκδίδουν τα παραστατικά τους χωρίς τη χρήση ΕΑΦΔΣΣ ή Ταμειακής Μηχανής. Με την εφαρμογή του myDATA, γεννάται η ανάγκη διαβίβασης των παραστατικών αυτών στην ΑΑΔΕ και κατ' επέκταση η έκδοσή τους ηλεκτρονικά. 

 

Γιατί  το Freelancer; Το Pegasus Freelancer Web App είναι σχεδιασμένο για να το διαχειρίζονται ακόμη και χρήστες που δεν έχουν καμία εξοικείωση με την τεχνολογία. Είναι πολύ απλό στην εγκατάσταση / παραμετροποίηση γλιτώνοντας χρόνο και υψηλά κόστη τεχνικής υποστήριξης. Επιλέον συνδυάζει:

 

Δυνατότητες και Πλεονεκτήματα:

  • Άμεση έναρξη λειτουργίας και άριστη τεχνική υποστήριξη 
  • Καταχώρηση απεριορίστων χρηστών και δεδομένων χωρίς επιπλέον χρεώσεις
  • Πρόσβαση από παντού καθώς η εφαρμογή είναι συμβατή με IOS και Android συσκευές.
  • Εύκολη παραμετροποίηση της εφαρμογής καλύπτοντας κάθε ανάγκη
  • Δυνατότητα επέκτασης λειτουργιών με την προσθήκη αντίστοιχων modules
  • Αποστολή των παραστατικών στην πλατφόρμα myDATA εύκολα και σε πραγματικό χρόνο

Μάθε τα πάντα για το Pegasus Freelancer Web App - Επωφελήσου από το διαθέσιμο υλικό 

Γνωρίστε την Εφαρμογή - Εκφράστε το ενδιαφέρον σας - Δοκιμάστε το Online Demo - Κατεβάστε το pdf Παρουσίασης - Δείτε τη video Παρουσίαση της Εφαρμογής

Διαβάστηκε 336 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 13 Αυγούστου 2022 21:55
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια