Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 17:56

Κάθε εταιρία Courier έχει το σύστημα εφαρμογών για τη διαχείριση και εκτέλεση ΟΛΩΝ των λειτουργιών της!

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το Pegasus Courier ERP Start Up αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για εταιρίες μεταφορών που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και αποτελεί λύση "μονοπώλειο".

courier-software

  Τι μπορούμε να προσφέρουμε;
  Ολοκληρωμένη λύση στα μέτρα του κάθε πελάτη. Κάθε πελάτης ανάλογα με τις ανάγκες της εταιρίας και το budget του, μπορεί να επιλέξει και το αντίστοιχο σενάριο έχοντας φυσικά τη δυνατότητα, να αναπτύξει τις δυνάτοτητες των εφαρμογών παράλληλα με την εξέλιξη της εταιρίας του!

  Οικονομικές Λύσεις χωρίς κρυφές χρεώσεις. Το Pegasus Courier ERP & Pegasus Web App e-Courier, όπως όλες οι εφαρμογές της TESAE παρέχουν απεριόριστες θέσεις εργασίας/τερματικά, χωρίς να επιβαρύνουν με έξτρα κόστος το ετήσιο συμβόλαιο των πελατών!

  Πλήρη έλεγχο για κάθε αποστολή. Στήνοντας την επικοινωνία μεταξύ τοπικής - cloud εφαρμογής και του mobile app μπορώ να έχω real time ενημέρωση για την κατάσταση κάθε αποστολής, αλλά και για παραλαβές από συνεργαζόμενες επιχειρήσεις που καταχωρούν οι ίδιες τα δικά τους voucher!

  Ενδεικτικά κάποια από τα χαρακτηριστικά του Pegasus Courier:

  • Εύχρηστη οθόνη reception - Διαχείριση δρομολογίων οδηγών - Ορισμός ειδικών χρεώσεων - Εκτύπωση & προεκτύπωση Voucher - Μαζική τιμολόγηση εργασιών - Μαζική ανάθεση σε οδηγό
  • Στατιστικά / Αναφορές - Απεριόριστες φόρμες εκτύπωσης - Παρακολούθηση πολλών καταστημάτων
  • Καταχώρηση voucher - Διαχείριση αντικαταβολών - Rest Service για την επικοινωνία με εφαρμογή άλλης Courier
  • Παλέτα / Κύριο voucher - Ενημέρωση πελατών με sms /e-mail - Module για επικοινωνία με DHL - Online οικονομική καρτέλα 
  • Online πληρωμή / Σύνδεση με όλες τις τράπεζες - Σύνδεση με Google Geolocation - Aναζήτηση αποστολής από website - Επικοινωνία με Courier Mobile App (Android)

  Εξειδικευμένη Διαχείριση με όλα τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της ΤΕΣΑΕ!

  Ελάχιστες Απαιτήσεις σε H/W • Χαμηλό Κόστος Αρχικής Επένδυσης • Απεριόριστοι Χρήστες • Άμεση Επικοινωνία με myDATA • 24/07 Online Updates 

  Δες στα παρακάτω video, τη λειτουργία του Pegasus Courier Web App & ERP, καθώς και του Courier Mobile App!

  Courier Software


  Video - Pegasus Courier Mobile App

  Με πάνω από 36 έτη εμπειρίας στον κλάδο των λογισμικών, προσφέρουμε στο δίκτυο συνεργατών μας, κάθε δυνατό μέσο που θα τους βοηθήσει να πετύχουν την επόμενη πώληση!

  Διαβάστηκε 730 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 18:16
  Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια