Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 00:04

Ad-Aware Free Antivirus+ Κύριο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ad-ware Free Antivirus+

 

Η Lavasoft, η εταιρία που δημιούργησε το λογισμικό κατά της υποκλοπής Ad-Aware, κυκλοφόρησε τη νέα έκδοσή του, το Ad-Aware free, που αυξάνει σημαντικά την ασφάλεια και την αξιοπιστία όταν εντοπίζει και εξαφανίζει τα προγράμματα κατασκοπείας. Τέτοια προγράμματα μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις πληροφορίες μας χωρίς συναίνεση, επωφελούμενα εις βάρος μας.

 

Το Ad-Aware free σας δίνει τη δυνατότητα να σαρώνετε το σκληρό δίσκο και άλλες μονάδες δωρεάν, προσαρμοζόμενο στο χρονοδιάγραμμα που σας βολεύει περισσότερο. Η βάση δεδομένων του ενημερώνεται περιοδικά και αυτόματα για να είναι πάντα ενήμερο για τις νέες απειλές.

 

Η διασύνδεση του Ad-Aware free έχει ανανεωθεί και έχει βελτιώσει την τεχνολογία κωδικού αναγνώρισης, ώστε να μπορεί να εξαφανίζει ή να βάζει σε καραντίνα αυτούς τους επιβλαβείς παράγοντες που εγκαθίστανται μόνοι τους στις πιο δυσπρόσιτες γωνίες του συστήματός σας.

 

Χάρη στο σύστημα Ad-Watch TrackSweep που διαθέτει, το Ad-Aware free με ένα απλό κλικ μπορεί να σας απαλλάξει από cookies και από το ιστορικό του φυλλομετρητή σας. Με το Hosts File Editor, μπορείτε να αποκλείσετε τους hijackers και τις ενοχλητικές διαφημίσεις.

 

Το Ad-Aware free, λειτουργεί εξίσου καλά με Internet Explorer, Opera ή Firefox.

 Download Button Green 420x184

 

Διαβάστηκε 4262 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 23:33
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Panda Cloud Free Antivirus Avast Free Antivirus »
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια