Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 00:04

Panda Cloud Free Antivirus Κύριο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Panda Cloud Free Antivirus

 

Κάθε φορά που συνδέεστε στο Internet για να συνομιλήσετε, να στείλετε ένα email ή να ελέγξετε το τραπεζικό υπόλοιπο, αισθάνεστε ασφαλής; Το Panda Antivirus + Firewall σας προσφέρειαπόλυτη ασφάλεια από ιούς, σκουλήκια, δούρειους ίππους, προγράμματα κλήσης, μιμητικά σύμβολά, κ.λπ. που απειλούν το απόρρητο προσωπικών δεδομένων σας και τη σωστή λειτουργία του υπολογιστή σας.

 

Με την εφαρμογή Panda Antispyware, το Panda Antivirus + Firewall εμποδίζει τα προγράμματα spyware να αποκτήσουν πρόσβαση στις απόρρητες πληροφορίες σας. Ξεφορτωθείτε τους εισβολείς και τους χάκερ με το Panda Firewall και αγοράστε με ασφάλεια αντικείμενα από το Internet χάρη στο TruPrevent technology που διαθέτει, που μπορεί να εντοπίσει άγνωστες απειλές οι οποίες δεν θα αναγνωρίζονταν από τις παραδοσιακές εφαρμογές κατά των ιών.

 

Αυτόματες ενημερώσεις μέσω Internet ώστε ο υπολογιστής σας να είναι ασφαλής 365 ημέρες το χρόνο. Το Panda Antivirus + Firewall περιλαμβάνει επίσης μια υπηρεσία anti-phishing που προστατεύει από τηλεφωνικές και ελεγχόμενες από το διαδίκτυο απάτες.

 

Το Panda Antivirus + Firewall διαθέτει υποστήριξη σε 24-ωρη βάση. Υπάρχουν πολλές επιλογές για να προσαρμόσετε αυτό το εργαλείο ασφάλειας που σας παρουσιάζει η Panda.

 Download Button Green 420x184

 

Διαβάστηκε 1601 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2017 23:26
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « 360 Internet Security Ad-Aware Free Antivirus+ »
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια