Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 00:04

Avast Free Antivirus Κύριο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Avast Free Antivirus

 

Το Avast! Home Edition είναι ένα ισχυρό αντιικό λογισμικό το οποίο κρατά τον υπολογιστή σας ελεύθερο από ιούς, Trojans, worms και άλλες ηλεκτρονικές απειλές που υπάρχουν στο Δίκτυο.

 

Με το υπέροχο αυτό πρόγραμμα, είστε ασφαλείς από την δράση κακόβουλων εφαρμογών, κάθε στιγμή. Αυτό είναι εφικτό χάρη στο γεγονός ότι η μηχανές του Avast! Home Edition δουλεύουν σε πραγματικό χρόνο˙ δηλαδή, αναλύουν τα έγγραφα, τα προγράμματα, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα αρχεία που χειρίζεστε όταν χρησιμοποιείτε τα παραπάνω.

 

Γρήγορα και αυτόματα, η εφαρμογή εντοπίζει τους ιούς που εισχωρούν στο PC σας, τους ελέγχει και τους διαγράφει εντελώς. Επιπλέον, σας προσφέρει διαρκή προστασία μέσω διαρκούς σκαναρίσματος της μνήμης και των υπόλοιπων εξαρτημάτων του συστήματος, ψάχνοντας για επικίνδυνες ή ανεπιθύμητες μετατροπές.

 

Επιπλέον, διαθέτει μια μεγάλη και λεπτομερής λίστα με βλαβερά λογισμικά στα οποία μπορεί να λάβει δράση. Η λίστα αυτή ανανεώνεται συνεχώς έτσι ώστε το πρόγραμμα να είναι μόνιμα προετοιμασμένο για να αντιμετωπίσει κινδύνους.

Download Button Green 420x184

 

Διαβάστηκε 3831 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2017 21:16
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ad-Aware Free Antivirus+ Avira Free Antivirus »
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια