Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 10:36

Εντοπίστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα όπου και αν βρίσκονται

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Όλοι πλέον στην οικογένεια αλλά και σε οποιαδήποτε ομάδα ανθρώπων διαθέτουν κινητά τηλέφωνα. Οπότε είναι εφικτό περισσότερο από ποτέ να υπάρχει σύνδεση και παρακολούθηση για λόγους ασφαλείας. Αυτό γίνεται χωρίς επιπλέον κόστος πέρα από το πακέτο σύνδεσης που έχει ο κάθε χρήστης 


Οπότε αν θέλετε να μπορείτε να εντοπίσετε τα μέλη μιας ομάδας, όπως μια περιπατητική ομάδα ή μια ομάδα αναρρίχησης ή ακόμη και μια ομάδα κατασκηνωτών ή απλά θέλετε να εντοπίσετε την θέση των αγαπημένων σας προσώπων πάνω στον πλανήτη μας αυτό γίνεται απλά με την χρήση των έξυπνων κινητών τηλεφώνων, την συγκατάθεση των χρηστών και την χρήση ενός από τα παρακάτω προγράμματα - εφαρμογές (applications).
 1. Sygil Family Locator
 
2. GPS Phone Tracker
 
Πέρα από τις παραπάνω υπάρχουν και άλλες πολύ πιο εξειδικευμένες εφαρμογές αλλά εδώ σας παρουσιάζω δύο απλές στην χρήση αλλά και δωρεάν εφαρμογές. Και οι δύο αυτές εφαρμογές σας δίνουν την δυνατότητα να εντοπίσετε την γεωγραφική θέση των αγαπημένων ανθρώπων ή συνεργατών σας και επιπλέον δίνουν σε όλα τα μέλη της ομάδας να αναζητήσουν εύκολα βοήθεια δηλώνοντας ταυτόχρονα το στίγμα τους πάνω στον χάρτη. Δείτε ένα βίντεο για να καταλάβετε την χρήση τους. 
 
 
Σε περίπτωση που τα παιδιά είναι μικρά και δεν διαθέτουν κινητά τηλέφωνα υπάρχει η λύση των έξυπνων ρολογιών που δέχονται κάρτα SIM και μπορείτε πάλι με αντίστοιχο πρόγραμμα να τα εντοπίσετε ή και να ορίσετε μια περιοχή που αν παραβιαστεί ξεπερνώντας τα όρια της θα ειδοποιηθείτε με σχετικό συναγερμό στο κινητό σας.
 
 
Δείτε ένα βίντεο που παρουσιάζει την χρήση των GPS ρολογιών για παιδιά.
 
 
Παραπάνω θα βρείτε οικονομικές λύσεις ακόμη και για τα κατοικίδια σας όπως γάτες και σκύλους ώστε να μην χρειαστεί να το αναζητήσετε όταν χαθεί στο πάρκο ή για οποιοδήποτε λόγο απομακρυνθεί απο εσάς. Δείτε ένα βίντεο που περιγράφει ακριβώς την χρήση και λειτουργία του
 
 
Φυσικά υπάρχουν και εξαιρετικές λύσεις με τις οποίες μπορείτε να εντοπίσετε το αυτοκίνητο ή την μοτοσυκλέτα σας σε περίπτωση κλοπής. Δείτε το παρακάτω βίντεο για να καταλάβετε τον τρόπο που λειτουργούν.
 
 
Διαβάστηκε 943 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 30 Ιουνίου 2019 18:54
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια