Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 11:39

Προστασία από Phishing: Αποφυγή Απομιμήσεων ΕΛΤΑ

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ανακάλυψε πώς να προστατευτείς από απάτες phishing που προσποιούνται την ΕΛΤΑ. Σε αυτό το βίντεο, μοιράζομαι χρήσιμες συμβουλές για να αναγνωρίζεις απάτες και να διατηρείς τα προσωπικά σου δεδομένα ασφαλή. Προστατεύσου και κράτησε τον λογαριασμό σου ασφαλή!ΠροστασίαΑπόPhishing #ΑσφάλειαΔεδομένων #ΕΛΤΑ #ΚυβερνοασφάλειαΕγγραφείτε στην λίστα ενημερώσεων ώστε να ενημερώνεστε για κάθε νέα υπηρεσία ή προϊόν μας

* indicates required

Ενημερωθείτε πρώτοι για νέα βίντεο

Ανεβάζουμε τακτικά χρήσιμα βίντεο με οδηγίες αλλά και παρουσιάσεις προϊόντων. Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε στο κανάλι μας.


Αξιοπιστία

Σκοπός μας είναι η δική σας ευχαρίστηση. Με ειλικρίνεια, πολύ μεράκι και καλή διάθεση είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα μας περνούν ποιοτικούς ελέγχους και φροντίζουμε να φτάσουν στα χέρια σας σε άριστη κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση κάθε προϊόν καλύπτεται από ελάχιστη εγγύηση ενός έτους. 

Τεχνογνωσία

Έχουμε γνώση και πολυετή εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας. Γνωρίζουμε ακριβώς τι κάνει κάθε προϊόν μας και μπορούμε να το υποστηρίξουμε σε τεχνικό ή λειτουργικό επίπεδο. 


Διαβάστηκε 322 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Νοεμβρίου 2023 11:49
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια