Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 16:48

Δημιουργία Προγράμματος Αιθουσών Στο Pegasus Web App Gym

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σε αυτό το βίντεο, θα σας δείξω πώς να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα αιθουσών στο Pegasus Web App Gym, την κορυφαία εφαρμογή για γυμναστήρια και αθλητικά κέντρα. Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, θα μπορείτε να οργανώσετε τις αίθουσες σας, να προσθέσετε, υπηρεσίες και διαθέσιμο προσωπικό ώστε να κατανοήσετε την αποδοτικότητα τους. Ανακαλύψτε πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα προγράμματα για την αίθουσα σας, να ορίσετε διαφορετικές ώρες λειτουργίας και να επιλέξετε τις αντιστοιχίες μεταξύ γυμναστών και αιθουσών. Μάθετε πώς να προσθέσετε περιορισμούς για τη χωρητικότητα της κάθε αίθουσας, να αντιστοιχίσετε δραστηριότητες και να δημιουργήσετε προγράμματα με βάση τις ανάγκες των μελών σας. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του Pegasus Web App Gym για τη δημιουργία ενός οργανωμένου περιβάλλοντος για το γυμναστήριό σας!


Εγγραφείτε στην λίστα ενημερώσεων ώστε να ενημερώνεστε για κάθε νέα υπηρεσία ή προϊόν μας

* indicates required

Ενημερωθείτε πρώτοι για νέα βίντεο

Ανεβάζουμε τακτικά χρήσιμα βίντεο με οδηγίες αλλά και παρουσιάσεις προϊόντων. Κάντε κλικ παρακάτω για να εγγραφείτε στο κανάλι μας.


Αξιοπιστία

Σκοπός μας είναι η δική σας ευχαρίστηση. Με ειλικρίνεια, πολύ μεράκι και καλή διάθεση είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας εξυπηρετήσουμε και να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Ποιότητα

Όλα τα προϊόντα μας περνούν ποιοτικούς ελέγχους και φροντίζουμε να φτάσουν στα χέρια σας σε άριστη κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση κάθε προϊόν καλύπτεται από ελάχιστη εγγύηση ενός έτους. 

Τεχνογνωσία

Έχουμε γνώση και πολυετή εμπειρία στον χώρο της τεχνολογίας. Γνωρίζουμε ακριβώς τι κάνει κάθε προϊόν μας και μπορούμε να το υποστηρίξουμε σε τεχνικό ή λειτουργικό επίπεδο. 

Διαβάστηκε 435 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 03 Ιουνίου 2023 16:50
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αλλαγή λεκτικών στο Pegasus Web App Gym Pegasus Gym Web App - Animation »
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια