Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 00:04

K9 Web Protection Κύριο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Πρόγραμμα γονικού ελέγχου.

 


Αγαπητοί γονείς, ζούμε σε ένα γενναίο, νέο κόσμο. Το διαδίκτυο στοχοποιεί το παιδί και προκαλεί την ικανότητά μας για έλεγχο, περισσότερο από κάθε άλλη εφεύρεση, στη σύγχρονη εποχή. Κάθε οικογένεια με παιδιά θα πρέπει να έχει κάποια μορφή Διαδικτύου φιλτραρίσματος και ελέγχου για να προστατεύσει τα παιδιά. Το K9 Web Security παρέχει στον γονιό τα απαραίτητα εργαλεία ώστε να αντιμετωπίσει αυτήν τη πρόκληση.

Το Διαδίκτυο είναι ένα συναρπαστικό μέσο, γεμάτο από πλούσιες και ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αλλά σαν μια γιγαντιαία εικονική κοινότητα, έχει «καλές γειτονιές", "περίεργες γειτονιές", και "κακές γειτονιές».

Ως γονέας (ή απλά ως ένας ενδιαφερόμενος πολίτη αυτής της εικονικής κοινότητας), πιστεύουμε ότι μπορεί να θέλετε ένα καλό σύνολο κατευθυντήριων γραμμών σχετικά με το πού να πάμε σε αυτό το απέραντο χώρο. Σκεφτείτε το K9 Web Security ως έναν "σκύλο-οδηγό" και εν μέρει "σκύλο-φύλακα", που μας προστατεύει και μας κρατά από τα προβληματικά και λάθος μέρη του εικονικού διαδικτυακού κόσμου.

Με το K9 Web Security, μπορείτε να αποφασίσετε εσείς ποιές γειτονιές είναι επισκέψιμες και ποιές όχι. Η δυνατότητα αυτή κάνει τη μεγάλη διαφορά όταν προσπαθείτε να παρέχετε ένα ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά σας. Το K9 καθιστά εύκολη την δυνατότητα να αφήσετε τα παιδιά σας να εξερευνήσουν και να μάθουν το Διαδίκτυο, ενώ εσείς κάνετε ό, τι μπορείτε για να τους κρατήσετε ασφαλή.

Κάντε κλίκ εδώ για να λάβετε μία δωρεάν άδεια χρήσης για το πρόγραμμα

 

Download Button Green 420x184 

 

Διαβάστηκε 2357 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017 14:12
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια