Εφαρμογές γραφείου

Εφαρμογές γραφείου (3)

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 00:04

InfoGate Cash - Πρόγραμμα οικονομικής διαχείρισης

Γράφτηκε από τον

- Καταχώρηση συναλλασσόμενου.
- Ημερολογιακή καταχώρηση
- Καταχώρηση εσόδων με αιτιολογία
- Καταχώρηση εξόδων με αιτιολογία
- Αναφορές συνολικών καταχωρήσεων
- Αναφορές με φίλτρο συναλλασσόμενου και ημερομηνίας
- Δωρεάν υποστήριξη
- Δωρεάν αναβαθμίσεις

 

 Download Button Green 420x184

 

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 00:04

Notepad++

Γράφτηκε από τον

Το Notepad ++ είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας πηγαίου κώδικα και αντικατάσταση του κλασσικού σημειωματάριου που υποστηρίζει πολλές γλώσσες. Τρέχει σε περιβάλλον MS Windows και η χρήση του διέπεται από άδεια GPL.

  
Με βάση την ισχυρή πλατφόρμα Scintilla στοιχείου επεξεργασίας, το Notepad ++ είναι γραμμένο σε C ++ και χρησιμοποιεί καθαρό API Win32 και STL που εξασφαλίζει μεγαλύτερη ταχύτητα εκτέλεσης και μικρότερο μέγεθος του προγράμματος. Με τη βελτιστοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων ρουτινών, χωρίς να χάνει την φιλικότητα προς τον χρήστη, το Notepad ++ προσπαθεί να μειώσει τις παγκόσμιες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα μιας και  όταν χρησιμοποιείτε λιγότερη ενέργεια επεξεργασίας CPU, ο υπολογιστής μειώνει τραγικά την κατανάλωση ενέργειας, με αποτέλεσμα ένα πιο πράσινο περιβάλλον.
 
 

 Download Button Green 420x184

 

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 00:04

Apache OpenOffice

Γράφτηκε από τον

Το Apache OpenOffice είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο εφαρμογών γραφείου ανοιχτού κώδικα. Περιλαμβάνει: Επεξεργαστή Κειμένου (Writer), Υπολογιστικό Φύλλο (Calc), Δημιουργό Παρουσιάσεων (Ιmpress), Πρόγραμμα Σχεδίασης (Draw), Βάση Δεδομένων (Base) και Επεξεργαστή Εξισώσεων (Math). 

 

Λειτουργεί σε όλες τις γνώστες πλατφόρμες λειτουργικών συστημάτων: Windows, Linux και Μac, ενώ υποστηρίζει άψογα και την Ελληνική γλώσσα, χάρη στην προσπάθεια των εθελοντών και πολλών χρηστών όπως κι εσάς.

Διαθέτει την ίδια λειτουργικότητα με άλλα δημοφιλή προγράμματα εφαρμογών γραφείου (όπως το MS Office) και έτσι αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις, σχολεία και οργανισμούς, καθώς μπορούν να το αποκτήσουν ελεύθερα.

Το OpenOffice χρησιμοποιεί το ανοιχτό OpenDocument φορμάτ, ενώ μπορεί να διαβάζει και να γράφει αρχεία Word, Excel και PowerPoint.

 

Download Button Green 420x184