Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2016 00:04

eScan Toolkit Antivirus Free Κύριο

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ClamAV Antivirus Free

 

Το μοναδικό eScan Antivirus Toolkit (MWAV) δωρεάν για όλους! (Free eScan Antivirus Toolkit)

Δωρέαν Antivirus - Free Antivirus

Ελέγξτε, εντοπίστε και καθαρίστε τον υπολογιστή σας από ιούς, spyware, και adware (κακόβουλο λογισμικό)
Απλά κατεβάστε το και τρέξτε το. Δεν χρειάζεται εγκατάσταση. 

Συμβατότητα έκδοσης eScan Antivirus Toolkit
Η έκδοση του eScan Antivirus Toolkit 12.x είναι συμβατή με τα Microsoft Windows 2000, XP, Vista, Windows 7, και Windows 2008 (32bit & 64bit)

Τι είναι το eScan Antivirus Toolkit;
To eScan Antivirus Tookit είναι ένα δωρεάν εργαλείο που σας δίνει τη δυνατότητα να ελέγχεετε και να καθαρίσετε τον υπολογιστή σας από ιούς, Spyware, Adware και κάθε είδους κακόβουλου λογισμικού, που μπορεί να τον έχουν μολύνει. Το eScan Antivirus Toolkit δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μπορεί να τρέξει απευθείας και από οπουδήποτε στον υπλογιστή σας, από USB Flash Drives, ή από το CD/DVD ROM. 
Μπορεί να τρέξει αποτελεσματικά ακόμα και αν υπάρχει άλλο antivirus εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας, χωρίς να υπάρχει η παραμικρή αλληλεπίδραση.

Το eScan Antivirus Toolkit, ενημερώνεται καθημερινά, με όλες τις τελευταίες ενημερώσεις ώστε να εντοπίζει όλες τις πρόσφατες απειλές κακόβουλου λογισμικού Spyware και Adware. Επιπλέον η "μηχανή" του eScan Antivirus Toolkit αναβαθμίζεται διαρκώς για γρηγορότερο και αποτελεσματικότερο έλεγχο και καθαρισμό.

Τι μπορεί να κάνει το eScan Antivirus Toolkit;

  • Ελέγχει και καθαρίζει τελείως τον Η/Υ σας και παρέχει αναφορές από οποιαδήποτε κακοβουλο λογισμικό εντοπίσει.
  • Ελέγχει και καθαρίζει όλους τους τύπους παράνομων dialers που εντοπίζει στον Η/Υ σας
  • Ελέγχει και καθαρίζει από κακόβουλο λογισμικό παρακαλούθησης όπως sniffers, spywares, adwares, keyloggers κ.α προγράμματα που τρέχουν στη μνήμη του υπολογιστή
  • Μπορεί να προστεθεί στη λίστα προγραμμάτων αυτόματης εκκίνησης (startup programs), ώστε να ελέγχει και να καθαρίζει τον υπολογιστεί σας κάθε φορά που τον ξεκινάτε.
  • Κατεβάζοντας το eScan Antivirus Toolkit, θα το λάβετε με τις τελευταίες ενημερώσεις κακόβουλου λογισμικού, για να ελέγξετε και να καθαρίσετε τον Η/Υ από όλες τις απειλές.
  • Δε χρειάζεται εγκατάσταση. Απλά κατεβάστε και τρέξτε το eScan Antivirus Toolkit, για να κάνετε τον έλεγχο και το καθάρισμα.
  • Το eScan Antivirus Toolkit είναι συμβατό με τα Microsoft Windows 2000, XP, Vista, Windows 7 & Windows 2008 (32 & 64 bit OS) και υποστηρίζεται και στην ελληνική γλωσσα.

Ελέγξτε, εντοπίστε και καθαρίστε τον υπολογιστή σας με ένα κλικ! Με Δωρεάν Antivirus!

 Download Button Green 420x184

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστηκε 3806 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2017 11:38
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ashampoo Virus Quickscan Antivirus Free ClamAV Antivirus Free »
Συνδεθείτε για να υποβάλετε σχόλια