Η ιστοσελίδα μας info-gate.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

InfoGate Technologies
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο.
infogate_lucky_strike
lucky_strike_v1.1.0_1
lucky_strike_filter_v1.1.0_1
lucky_strike_edit_coupon_v1.1.0
lucky_strike_add_coupon_v1.1.0
lucky_strike_1_2_1
lucky_strike_1_2_1_2
lucky_strike_1_2_1_3
lucky_strike_1.3.8_4
lucky_strike_1.3.8_3
lucky_strike_1.3.8_2
lucky_strike_1.3.8_1

InfoGate Lucky Strike ver.2.5.7 (Greek)

- Ένα εύχρηστο πρόγραμμα για την παραγωγή αποτελεσμάτων σύμφωνα με διαφορετικούς αλγόριθμους για το στοίχημα
- Δυνατότητα αυτόματης εκπαίδευσης σύμφωνα με τις επιτυχίες ή χαμένα δελτία
- Στατιστικά στοιχεία για όλα τα στοιχήματα που έχετε παίξει
- Αυτόματος υπολογισμός κέρδους
- Αυτόματος υπολογισμός ποσοστού επιτυχίας
- Αυτόματος υπολογισμός συντελεστή στοιχήματος
- Αυτόματος υπολογισμός κέρδους ανάλογα με το ποσό που επιλέγετε να παίξετε
- Δυνατότητα αποθήκευσης δελτίου στη βάση δεδομένων
- Δυνατότητα τροποποίησης καταχωρημένου κουπονιού
- Δυνατότητα διαγραφής καταχώρησης
- Ημερολογιακό φίλτρο δελτίων
- Εμφάνιση συνολικών στατιστικών και ποσοστού επιτυχίας σύμφωνα με τα ποσά που έχετε παίξει
- Δυνατότητα αλλαγής κατάστασης δελτίου σε κερδισμένο ή χαμένο και αυτόματος υπολογισμός συνολικού κέρδους
Το πρόγραμμα διατίθεται ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ! Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε προαιρετική δωρεά ή απλά ένα like στην σελίδα μας στο facebook.
Περιγραφή

Χρησιμότητα προγράμματος

Ταξινόμηση δελτίων & αγώνων

Πρόβλεψη αποτελεσμάτων

Πλήρη στατιστικά στοιχηματισμού

Ιστορικό στοιχημάτων

Στόχος προγράμματος

Συνετός στοιχηματισμός

Παρακολούθηση κερδών / απωλειών

Πιθανή ενίσχυση εσόδων

Ενίσχυση φιλανθρωπικών οργανισμών 

Αξία προγράμματος

Ενημέρωση αλγόριθμου πρόβλεψης 

Δωρεάν νέες εκδόσεις

Συμμετοχή στην ανάπτυξη του

Ενίσχυση φιλανθρωπικού οργανισμού

Πρόβλεψη στοιχημάτων

Είτε είστε πλήρως ενημερωμένοι πάνω στα ποδοσφαιρικά αθλητικά γεγονότα είτε όχι το πρόγραμμα InfoGate Lucky Strike θα γίνει ένα από τα σημαντικότερα στατιστικά εργαλεία σας και ίσως και μία ανέλπιστη πηγή εισοδήματος. Διαβάστε παρακάτω για όλα τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες του...

Αλγόριθμος πρόβλεψης ποδοσφαιρικών γεγονότων

Ενσωματώσαμε και αναπτύξαμε εντός του προγράμματος, InfoGate Lucky Strike μία φόρμα πρόβλεψης γεγονότων με διαφορετικούς αλγόριθμους που λειτουργεί ως εξής:


- Εσείς επιλέγετε τους αγώνες που θέλετε να παίξετε από οποιαδήποτε πηγή online ή σε πρακτορείο 
- Επιλέγετε τον τρόπο και τον αλγόριθμο με τον οποίο θα γίνει η πρόβλεψη
- Καταχωρείτε με απλά και εύκολα βήματα τις ομάδες, γηπεδούχο και φιλοξενούμενη
- Ταυτόχρονα καταχωρείτε τους συντελεστές κέρδους για κάθε σημείο 1,2 ή Χ 
- Το πρόγραμμα σας δίνει ένα πιθανό αποτέλεσμα αλλά και την πιθανότητα που έχετε να κερδίσετε

Χαρακτηριστικά Φόρμας Πρόβλεψης

Καταχώρηση δελτίου με πλαίσια εισαγωγής δεδομένων
Δυνατότητα ακύρωσης και καθαρισμού δελτίου
Δυνατότητα καταχώρησης δελτίου σε βάση δεδομένων 
Δυνατότητα καταχώρησης έως και 3 αγώνες
Επιλογή προβολής στατιστικών
Επιλογή τρόπου πρόβλεψης στοιχημάτων

Δυνατότητες Φόρμας Πρόβλεψης

Αυτόματος υπολογισμός συντελεστή κέρδους

Δυνατότητα επιλογής ποσού στοιχηματισμού

Αυτόματος υπολογισμός πιθανού κέρδους

Αυτόματος υπολογισμός ποσοστού επιτυχίας δελτίου

Το μητρώο στοιχημάτων σας με μία ματιά

To InfoGate Lucky Strike σας δίνει την δυνατότητα να έχετε πλήρη εικόνα στο στοιχηματικό σας "ταξίδι". Έτσι μπορείτε να ξέρετε ποιές ήταν οι επιδόσεις σας. Πόσα χρήματα συνολικά παίξατε αλλά και να δείτε πόσα χρήματα κερδίσατε. 

Ο τρόπος που διαμορφώθηκε το πρόγραμμα είναι τέτοιος ώστε να μην χρειάζεται κάποιος να έχει ιδιαίτερες γνώσεις υπολογιστών και στατιστικών δεδομένων για να το αξιοποιήσει.  Συνεχίστε να διαβάζετε παρακάτω και ανακαλύψτε τις μοναδικές του λειτουργίες...

Φιλτράρετε την τύχη σας...

Επιλογή ημερομηνίας που σας ενδιαφέρει

Φιλτράρισμα χαμένων και κερδισμένων δελτίων

Αυτόματο φίλτρο δελτίων που έχετε παίξει

Αυτόματος υπολογισμός  χρημάτων που έχετε ξοδέψει για στοίχημα

Αυτόματος υπολογισμός  συνολικού κέρδους

Στατιστικά αγώνων

Επιπλέον φόρμα για τους αγώνες

Στατιστικά μεμονωμένων αγώνων 

Στατιστικά σύμφωνα με τους αγώνες που έχετε παίξει

Εισαγωγή αγώνων χωρίς πρόβλεψη

Η τύχη σας με μια ματιά...

Επιλογή ημερομηνίας που σας ενδιαφέρει

Φιλτράρισμα χαμένων και κερδισμένων αγώνων

Αυτόματο φίλτρο αγώνων που έχετε παίξει

Αυτόματος υπολογισμός  χρημάτων που έχετε ξοδέψει 

Αυτόματος υπολογισμός  συνολικού κέρδους

Στατιστικό ποσοστό αποτελεσμάτων

Γνωρίστε τις πιθανότητες σας. Γνωρίστε το στοίχημα...

Πάρτε το παιχνίδι στα χέρια σας και μην τα αφήνετε όλα στην τύχη! Διαβάστε παρακάτω λεπτομέρειες για τον τρόπο που υπολογίζονται οι συντελεστές αλλά και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες για το στοίχημα.

Στοίχημα και στατιστικά

Πολλοί πιστεύουν λανθασμένα ότι τα στατιστικά στοιχήματος και τα μαθηματικά δεν παίζουν ρόλο στο στοίχημα. Η αλήθεια είναι ότι όπως και στα παιχνίδια των καζίνο, έτσι και στο στοίχημα το κέρδος και η απόδοση ενός συστήματος εξαρτώνται αυστηρά από τα μαθηματικά. Ακόμα κι όταν δεν υπάρχει σύστημα και στοιχηματίζει κάποιος στα τυφλά, μπορεί κατά λάθος να στοιχηματίζει με μαθηματικά ορθό τρόπο! Όμως και στην περίπτωση που βασίζεται σε ειδήσεις, προβλέψεις και φήμες η κερδοφορία ενός παίκτη είναι άμεσα συνδεδεμένη με τα μαθηματικά. Τα στατιστικά στοιχήματος από την άλλη βρίσκουν μεγάλη εφαρμογή στη δημιουργία ενός συστήματος, αλλά χρησιμοποιούνται κυρίως στη μελέτη των αποτελεσμάτων και στη βιωσιμότητα της μεθόδου που ακολουθείται.

Κακά τα ψέματα το στοίχημα αποτελεί ένα χόμπι για τον περισσότερο κόσμο κι έτσι θα έπρεπε να είναι. Απλά εάν ο καθένας μας καθίσει και κάνει τους παρακάτω πολύ κατανοητούς υπολογισμούς, είναι δυνατόν να περιορίσει τη ζημία που έχει από το στοίχημα και γιατί όχι να πάψει το στοίχημα να είναι ένα ακριβοπληρωμένο χόμπι. Διότι αμφιβάλλω αν οι περισσότεροι δεν έχουν χάσει αρκετά χρήματα στο στοίχημα, είτε στο διαδικτυακό στοίχημα είτε στον ΟΠΑΠ. Άλλωστε η πλειοψηφία των παικτών δεν κάνει καταγραφή των αποτελεσμάτων των στοιχημάτων τους, με άλλα λόγια δεν παρακολουθεί συστηματικά τι βγαίνει και τι μπαίνει κάθε μήνα στο στοιχηματικό λογαριασμό τους. Αυτός είναι κι ένας από τους 10 λόγους που χάνουμε στο στοίχημα.

Επιστρέφοντας στο θέμα των μαθηματικών στο στοίχημα, εάν θα βγείτε κερδισμένοι από το στοίχημα εξαρτάται από μία και μόνο πολύ απλή εξίσωση. Αναλογιστείτε το μέσο όρο των αποδόσεων που στοιχηματίζετε, ας πούμε 2.00. Τώρα σκεφτείτε πόσο συχνά έχουν επιτυχίες οι προβλέψεις και τα στοιχήματά σας. Ας υποθέσουμε 45%. Αυτό σημαίνει ότι ανά 100 στοιχήματα, κερδίζετε 45 στοιχήματα που σας κερδίζουν 45 μονάδες (αφού στοιχηματίζετε με 2.00 μέση απόδοση) και χάνετε 55 στοιχήματα, τα οποία σας χάνουν 55 μονάδες. Εάν δηλαδή παίζετε 10 ευρώ το στοίχημα κατά μέσο όρο (οπότε μία μονάδα ισούται με 10 ευρώ), τότε μετά από 100 στοιχήματα θα κερδίζετε 450 ευρώ στις επιτυχημένες προβλέψεις και θα χάνετε 550 στις υπόλοιπες. Συνολικά λοιπόν θα βρεθείτε χαμένος 100 ευρώ. Εάν στοιχηματίζετε 100 φορές κάθε μήνα (3 αγώνες μέσο όρο τη μέρα), τότε κάθε χρόνο πληρώνετε για το χόμπι σας 1.200 ευρώ, κάτι παραπάνω από έναν συνηθισμένο μηνιαίο μισθό.

Το παραπάνω εύκολα αποτυπώνεται στην εξίσωση Υ=Χ*Z, όπου Χ είναι η μέση απόδοση των στοιχημάτων και Ζ είναι το ποσοστό επιτυχίας των προβλέψεων. Εάν το γινόμενο (Υ) είναι μεγαλύτερο της μονάδας θα βγείτε κερδισμένοι, διαφορετικά όσο μικρότερο της μονάδας τόσο γρηγορότερα χάνετε το κεφάλαιό σας.

Αυτά είναι και τα μόνα μαθηματικά που θα πρέπει να έχουν υπόψη τους οι παίκτες του στοιχήματος που απλώς διασκεδάζουν με το χόμπι τους. Το Υ της μαθηματικής αυτής εξίσωσης διακρίνει τους παίκτες σε κερδισμένους ή χαμένους, τα συστήματα σε κερδοφόρα ή ζημιογόνα. Συγκεντρώστε τους αγώνες που έχετε στοιχηματίσει με απόδοση 2.00. Στη συνέχεια επαληθεύστε πόσα στοιχήματα από αυτά σας πήγαν ταμείο. Εάν είναι το 50% ή μικρότερο τα νέα δεν είναι καλά, εάν είναι πάνω από 50% τότε επιλέγετε σωστά τα στοιχήματα σας.

Καθαρή απόδοση επένδυσης

Για να βρείτε τη καθαρή απόδοση της επένδυσης σας (ας την ονομάσουμε Υ), θα πρέπει πρώτα να υπολογίσετε τα καθαρά σας κέρδη ή απώλειες σας. Πώς τα υπολογίζετε;

Αφαιρείτε από το τρέχον κεφάλαιο σας το αρχικό.

Παράδειγμα: Έχετε ποντάρει 200 ευρώ (ας ονομάσουμε το συνολικό ποντάρισμα S) και τώρα έχετε 250 ευρώ. Επομένως κάνετε τη μαθηματική πράξη 250-200=50 (ας ονομάσουμε το συνολικό ποντάρισμα W). Τα 50 ευρώ είναι το καθαρό σας κέρδος. Στη συνέχεια για να υπολογίσετε την καθαρή απόδοση της επένδυσης σας διαιρείτε τα καθαρά σας κέρδη ή ζημία (αν παραπάνω βγάζατε αρνητικό αποτέλεσμα τότε έχετε ζημία) προς τα συνολικά πονταρίσματα και πολλαπλασιάζετε x 100.

Άρα ο μαθηματικός τύπος θα είναι Υ = (W / S) * 100

Οπότε στην περίπτωση του παραδείγματος θα είναι Y = (50€ / 200€) * 100 = 25%

Αυτό το 25% σημαίνει πως έχουμε κέρδος 25€ σε κάθε 100€ που ποντάραμε.


Τα δεδομένα του μπουκ

Αν όλα κινούνταν στο πλαίσιο της θεωρίας, σε όλους τους ποδοσφαιρικούς αγώνες θα έπρεπε να προσφέρονται ίσες αποδόσεις σε κάθε σημείο. Χωρίς γκανιότα, μάλιστα, κάθε σημείο θα έπρεπε να μας αποδίδει τρεις φορές τα λεφτά μας. Επειδή, όμως, ζούμε στον πραγματικό κόσμο, οι πιθανότητες διαμορφώνονται με βάση άλλα δεδομένα.

Ποια είναι αυτά; Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν υπάρχει κάποιος συγκεκριμένος νόμος που να καθορίζει ποια είναι η σωστή και ακριβοδίκαιη ανθρώπινη «παρέμβαση» . Η εταιρία στοιχημάτων αποφασίζει με βάση μια σειρά από δεδομένα, αριθμητικά και ειδησεογραφικά, αλλά και με βάση την τάση της αγοράς και το προσωπικό του ένστικτο. Προσφέρει, λοιπόν, μέσω των αποδόσεων ένα δικό του σετ πιθανοτήτων για το τι πρόκειται να γίνει στον κάθε αγώνα, το οποίο τις περισσότερες φορές απέχει πολύ από το 33,3%-33,3%-33,3% που «οφείλει» να δίνει σε κάθε σημείο.

«Υπέρ» και «κατά» των πιθανοτήτων

Σε αυτή την περίπτωση, αν επιλέγουμε πάντα την απόδοση που, μεταφραζόμενη σε πιθανότητα, είναι μεγαλύτερη του 33,3%, τότε παίζουμε με τις πιθανότητες υπέρ μας. Αν, αντίθετα, επιλέγουμε απόδοση που μεταφράζεται σε πιθανότητα μικρότερη του 33,3%, τότε παίζουμε με τις πιθανότητες εναντίον μας.

Ακόμα πιο ξεκάθαρο γίνεται το θέμα στη διπλή ευκαιρία. Αν ποντάρουμε μία διπλή ευκαιρία Χ2 με απόδοση 2,00 σημαίνει ότι ο μπουκ θεωρεί περίπου ίσες πιθανότητες να νικήσει ή να μην νικήσει η γηπεδούχος ομάδα. Οι δικές του πιθανότητες επιβεβαίωσης είναι 50% άσος και 50% Χ2. Σύμφωνα, όμως, με το νόμο των πιθανοτήτων το ποσοστό επιβεβαίωσης του Χ2 είναι 66,6%, άρα κι εδώ παίζουμε με τις πιθανότητες υπέρ μας.

Θεωρητικές πιθανότητες στα παρολί
Τα παρολί είναι στατιστικά ο πιο αγαπημένος τρόπος πονταρίσματος των παικτών στοιχήματος ανά τον κόσμο. Λογικό ως ένα σημείο, καθώς η προσδοκία κέρδους είναι πολύ μεγαλύτερη, αφού οι αποδόσεις πολλαπλασιάζονται. Την ίδια στιγμή, όμως, που επιλέγουμε να παίξουμε μία δυάδα ή τριάδα αντί για ένα μονό αποδεκτό, πρέπει να γνωρίζουμε ότι μειώνουμε δραματικά τις θεωρητικές πιθανότητες επιτυχίας μας. Από το 33,3% που βρίσκονται οι θεωρητικές πιθανότητες όταν ποντάρουμε ένα «ξερό» σημείο μειώνονται στο 11,1% όταν ψάχνουμε δυάδα και στο 3,7% όταν επιλέγουμε μία τριάδα.


Τρόπος Στοιχήματος Πιθανότητες Ποσοστό

Μονό Αποδεκτό 1/3 33,33%
Δυάδα 1/9 11,11%
Τριάδα 1/27 3,70%
Τετράδα 1/81 1,23%
Πεντάδα 1/243 0,41%
Εξάδα 1/729 0,13%
Επτάδα 1/2,187 0,004
Οκτάδα 1/6,561 0,001%
Τα πράγματα, φυσικά, δεν είναι ούτε τόσο απλά για όσους παίζουν με τις πιθανότητες υπέρ τους, ούτε τόσο… δυσοίωνα για όσους επιλέγουν να ποντάρουν σε παρολί. Το να παίζει, πάντως, κάποιος με τις πιθανότητες υπέρ του δεν δίνει τίποτε άλλο παρά μια στοιχηματική αύρα, ότι το στοίχημα του δεν πάει να κερδίσει και τους νόμους της φύσης! Αν ο παίκτης είναι συνειδητοποιημένος ότι όταν παίζει οκτάδα στην ουσία ψάχνει να βρει έναν σωστό συνδυασμό ανάμεσα σε 6.560 άλλους κι έχει κατανοήσει πόσο δύσκολο είναι, μπορεί να το πράξει.

Αποκτήστε το InfoGate Lucky Strike εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!!

Προαιρετική Δωρεά

Ζητήστε βοήθεια

Νέα Τεχνολογίας

Μία κάμερα που τα κάνει όλα και συμφέρει

Σας παρουσιάζω σήμερα ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής...

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ Το παρόν άρθρο αποσκοπεί...

Find Us On Facebook

Κατεβάστε την εφαρμογή απομακρυσμένης υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάποιο απο τα προϊόντα μας η καλέστε μας στο 2310729873.

1. Remote Support - AnyDesk
2. Δοκιμή κάμερας
3. Δοκιμή μικροφώνου

SUPPORT  

Στην InfoGate αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε οικονομικά και γρήγορα κάθε τύπο φορητού ή σταθερού υπολογιστή.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον φορητό ή σταθερό υπολογιστή σας?

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας ή για να προγραμματίσετε άμεσα ένα ραντεβού.

X

Copyrighted MaterialΕλληνικά
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του InfoGate Technologies (Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

English
You are only authorized to view pages and images of this site.Do not duplicate, publish, modify or otherwise distribute the material on this site unless specifically authorized by InfoGate Technologies to do so. The content on this site is the property of InfoGate Technologies (Albanidis Dim. Konstantinos) and is protected by GR. and international copyright laws.