Η ιστοσελίδα μας info-gate.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

InfoGate Technologies
×
 x 

0
Καλάθι Αγορών
0

desktop2Συναρμολόγηση και πώληση υπολογιστή σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις και ανάγκες.

Δημιουργούμε για εσάς το σύστημα που θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας. Πλήρης υποστήριξη και εγγύηση υλικών.

 

 

 

Θυμηθείτε...στην InfoGate η διάγνωση είναι πάντα δωρεάν!!!Θυμηθείτε...στην InfoGate η διάγνωση είναι πάντα δωρεάν!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------

Χρειάζεστε τεχνική υποστήριξη σε επίπεδο Hardware ή Software?

------------------------------------------InfoGate Technologies-------------------------------------------

Επισκευάζουμε και αναβαθμίζουμε σταθερούς και φορητούς  υπολογιστές - Παρέχουμε λύσεις μηχανογράφησης - Εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε φορολογικούς μηχανισμούς- Εγκαθιστούμε και υποστηρίζουμε δίκτυα

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Από το 2003 είμαστε κοντά σας σε κάθε τεχνικό πρόβλημα απλό ή πολύπλοκο δίνοντας πάντα την καλύτερη δυνατή λύση.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
Εσείς? Ακόμη ξοδεύετε χρήματα σε πρόχειρες λύσεις?
Η InfoGate Technologies έχει την οικονομικότερη και εγγυημένα σωστή λύση. Καλέστε μας και γίνετε και εσείς ένας από τους εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες μας. 
Θυμηθείτε στην InfoGate εξασφαλίζετε :- Δωρεάν διάγνωση- Γραπτή αναφορά βλάβης- Εγγύηση επισκευής
Επιπλέον λόγοι να μας προτιμήσετε...- Μικρό διάστημα επισκευής- Ποιοτικά ανταλλακτικά- Δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι- Online καταγραφή βλαβών- SMS ολοκλήρωσης επισκευής
- InfoGate Technologies
- Περισσότερα από 20 χρόνια στον χώρο - Συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση- Προθυμία και ετοιμότητα σε κάθε πρόκληση- Τεχνογνωσία και αποτελεσματικότητα

Τα περισσότερα προβλήματα στον σταθερό ή φορητό σας υπολογιστή προκύπτουν λόγω ελλιπούς συντήρησης και τακτικών ελέγχων. Ο καθαρισμός, η συντήρηση και ο προληπτικός έλεγχος του υλικού κοστίζει ελάχιστα σε σχέση με την επισκευή της βλάβης που θα προκύψει όταν αυτό παραμελείται.   
- Ζεσταίνεται και σβήνει μετά από λίγα λεπτά λειτουργίας?- Κολλάει τυχαία?- Έχει "μολυνθεί" με ιό?- Μηνύματα σφάλματος?- Δεν ανοίγει?- Έπεσε πάνω καφές, πορτοκαλάδα, χυμός ή άλλο υγρό?- Ανάβουν λαμπάκια αλλά δεν έχετε εικόνα?- Κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις?- Έσπασε η οθόνη σας?- Δεν λειτουργεί η οθόνη του υπολογιστή σας?- Μήπως βγάζει γραμμές στην οθόνη?- Δεν λειτουργεί το CDRW - DVDRW ?- Η μπαταρία δεν διαρκεί ή δεν λειτουργεί?- Δεν λειτουργεί η κάμερα?- Δυσκολεύεστε να συνδεθείτε σε ασύρματα δίκτυα?- Ο φορητός σας χρειάζεται νέο πληκτρολόγιο?- Προβλήματα με τη μητρική πλακέτα? - Δεν λειτουργούν οι usb θύρες?- Δεν λειτουργεί η κάμερα?

Αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε και να λύσουμε κάθε πιθανό πρόβλημα που αντιμετωπίζετε με το σύστημα σας στο χαμηλότερο κόστος αγοράς. 
Επικοινωνήστε μαζί μας και θα φροντίσουμε να παραλάβουμε τον υπολογιστή σας το συντομότερο δυνατό αλλά και να σας το επιστρέψουμε μόλις αυτό είναι έτοιμο.
Όλα τα ανταλλακτικά μας είναι γνήσια και καλύπτονται από εγγύηση ενός έτους.
• Για να γίνει παραγγελία ανταλλακτικού θα πρέπει να έχει αυτό προπληρωθεί• Το ανταλλακτικό καλύπτεται από 1 χρόνο εγγύηση καλής λειτουργίας• Ο χρόνος ολοκλήρωση επισκευής κυμαίνεται από 1(μία) έως και 40 ημέρες σε περίπτωση παραγγελίας και αναμονής ανταλλακτικού    • Σε περίπτωση μη αποδοχής της παραπάνω πρότασης παραλαμβάνεται τον υπολογιστή σας χωρίς καμία επιβάρυνση για τον έλεγχο και τις εργασίες  επισκευής που έχουν γίνει.

www.info-gate.gr τηλ. 2310729873

----------------------------------www.freespirits.gr----------------------------------------

Θέλετε ιστοσελίδα, eshop, blog ή απλά μια εταιρική προβολή?Ψάχνετε για φθηνό, ασφαλές και αξιόπιστο hosting για την σελίδα ή το eshop σας?Ρίξτε μια ματιά στα μοναδικά και οικονομικά πακέτα μας στην www.freespirits.gr. Εδώ κάθε ευρώ που δαπανάτε αποκτά αξία.

 ----------------------------------www.freespirits.gr----------------------------------------


Facebook Page : https://www.facebook.com/pages/InfoGate-Technology/128484003858956

Google+ : https://plus.google.com/u/0/112856432939120845353/posts

------------------------------------------------------------------------------------------------------

***ΠΡΟΣΟΧΗ*** -Το παρακάτω βίντεο είναι η περίληψη μίας πολύπλοκης και εξειδικευμένης εργασίας.Η επισκευή του υπολογιστή σας από μη ειδικευμένο τεχνικό μπορεί να τον καταστήσει άχρηστο.Ρωτήστε για το κόστος επισκευής στο κοντινότερο εξειδικευμένο κατάστημα πριν  δοκιμάσετε εσείς ή κάποιος άλλος την επισκευή!!! Η InfoGate και συγκεκριμένα ο Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε ζημιά υλική ή σωματική που θα προκληθεί απο τη κακή χρήση του βίντεο!

 

Νέα Τεχνολογίας

Μία κάμερα που τα κάνει όλα και συμφέρει

Σας παρουσιάζω σήμερα ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής...

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ Το παρόν άρθρο αποσκοπεί...

Find Us On Facebook

Κατεβάστε την εφαρμογή απομακρυσμένης υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάποιο απο τα προϊόντα μας η καλέστε μας στο 2310729873.

1. Remote Support - AnyDesk
2. Δοκιμή κάμερας
3. Δοκιμή μικροφώνου

SUPPORT  

Στην InfoGate αναλαμβάνουμε να επισκευάσουμε οικονομικά και γρήγορα κάθε τύπο φορητού ή σταθερού υπολογιστή.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τον φορητό ή σταθερό υπολογιστή σας?

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε όλες τις διαθέσιμες υπηρεσίες μας ή για να προγραμματίσετε άμεσα ένα ραντεβού.

X

Copyrighted MaterialΕλληνικά
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του InfoGate Technologies (Αλμπανίδης Δημ. Κωνσταντίνος). Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

English
You are only authorized to view pages and images of this site.Do not duplicate, publish, modify or otherwise distribute the material on this site unless specifically authorized by InfoGate Technologies to do so. The content on this site is the property of InfoGate Technologies (Albanidis Dim. Konstantinos) and is protected by GR. and international copyright laws.