Αντικατάσταση πληκτρολογίου σε Laptop

Στην InfoGate μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προβληματικό πληκτρολόγιο σας. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πληκτρολογίων για φορητούς. Μπορούμε να δώσουμε ζωή στον φορητό υπολογιστή σας και ταυτόχρονα να εγγυηθούμε για την σωστή λειτουργία του. Όλα τα ανταλλακτικά μας καλύπτονται από γραπτή εγγύηση. Σε κάθε περίπτωση κάνουμε έναν δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο ώστε να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να σας προτείνουμε την καλύτερη και οικονομικότερη λύση επισκευής.

Αντικατάσταση πληκτρολογίου

Συμπτώματα - Ενδείξεις Φορητού

  • Το πληκτρολόγιο δεν ανταποκρίνεται
  • Κάποια πλήκτρα λείπουν και είναι αδύνατη ή δύσκολη η χρήση τους
  • Έπεσε υγρό πάνω στο πληκτρολόγιο και σταμάτησε να λειτουργεί
  • Έπεσε κόλλα και κάποια πλήκτρα είναι σταθερά ενεργά καθιστώντας την λειτουργία του φορητού αδύνατη
  • Ακούγεται συνεχόμενος ήχος και δεν ανοίγει στα Windows

Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος Laptop

Διαγνωστικός Έλεγχος Πληκτρολογίου

Θυμηθείτε! Ο διαγνωστικός έλεγχος είναι πάντα ΔΩΡΕΑΝ. Στην InfoGate μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προβληματικό σας πληκτρολόγιο και να επαναφέρουμε τον φορητό σας υπολογιστή σε κανονική λειτουργία. Σε κάθε περίπτωση ενημερώνεστε πρώτα για το συνολικό κόστος επισκευής.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τελικά την ολοκλήρωση της επισκευής, γιατί το συνολικό κόστος είναι μεγάλο ή ασύμφορο παραλαμβάνετε τον φορητό υπολογιστή σας χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση

επισκευή υπολογιστή

Κόστος Επισκευής Φορητού

δωρεάν διαγνωστικός έλεγχος

Το συνολικό κόστος επισκευής

Το κόστος εργασίας για την αντικατάσταση του πληκτρολογίου είναι στα 12,96€ + Φ.Π.Α. Το συνολικό και τελικό κόστος όμως καθορίζεται από το κόστος του ανταλλακτικού που σε αυτή τη περίπτωση είναι το πληκτρολόγιο.  Μιας και το κόστος πληκτρολογίου εξαρτάται από το μοντέλο του φορητού  ενημερώνεστε για αυτό αφού πριν  ολοκληρωθεί ο διαγνωστικός έλεγχος. 

Ενέργειες αποκατάστασης - Επισκευή

Επισκευή Φορητού Υπολογιστή

Στην InfoGate μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προβληματικό πληκτρολόγιο σας. Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές πληκτρολογίων για φορητούς. Μπορούμε να δώσουμε ζωή στον φορητό υπολογιστή σας και ταυτόχρονα να εγγυηθούμε για την σωστή λειτουργία του.

Αντικατάσταση πληκτρολογίου

Η InfoGate μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα

οικονομική επισκευή

Μην βιάζεστε να αγοράσετε πληκτρολόγιο

Ελέγχοντας τον φορητό σας υπολογιστή μπορούμε να σας γλυτώσουμε από περιττά έξοδα. Πολλές φορές ο διαγνωστικός έλεγχος οδηγεί στο συμπέρασμα πως η βλάβη δεν οφείλεται στο πληκτρολόγιο και στην ανάγκη αντικατάστασης του. 

Μην πειραματίζεστε με το να προσπαθείτε να επαναφέρετε το παλιό σας πληκτρολόγιο. Μπορεί να προκαλέσετε πραγματικά μεγάλη ζημιά στο εσωτερικό βύσμα και να μεγαλώσετε το κόστος επισκευής. Καλέστε μας άμεσα ή επισκεφθείτε μας να ελέγξουμε τον υπολογιστή σας και να σας δώσουμε την οικονομικότερη δυνατή λύση.