Η ιστοσελίδα μας info-gate.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

InfoGate Technologies
×
 x 

0
Καλάθι Αγορών
0

Έχετε απορίες? Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310729873
sales@info-gate.gr - Anydesk Quick Support
Αριθμός Γενικού Εμπορικού Μητρώου : 37870505000

Βελτίωση - Συντήρηση Υπολογιστή

Απογειώνουμε τις δυνατότητες του φορητού σας υπολογιστή. Ένας δίσκος τεχνολογίας SSD μπορεί να κάνει την διαφορά. Σε έναν παλιότερης τεχνολογίας φορητό υπολογιστή αλλά και σε ένα πιο καινούριο laptop η αντικατάσταση σκληρού δίσκου με δίσκο SSD μπορεί να είναι η καλύτερη επένδυση και ταυτόχρονα, εργασία αναβάθμισης του. Ο δίσκος αυτός δεν έχει κινητά μέρη και είναι αθόρυβος αλλά ταυτόχρονα απογειώνει τις επιδόσεις του. Επιπλέον κάνουμε πλήρη διαγνωστικό έλεγχο και σας δίνουμε συμβουλές για τις καλύτερες περαιτέρω επιλογές αναβάθμισης.

O Φορητός Υπολογιστής Σας Είναι Αργός?

Το laptop σας είναι υπερβολικά αργό? Κάνει πολύ ώρα για να ανοίξει κανονικά στο λειτουργικό? Περιμένετε πολύ ώρα για να ανοίξει τα προγράμματα σας?  Καθυστερεί υπερβολικά να ανοίξει τους browser και γενικότερα έχει "βαρύνει"?

Όπως ακριβώς συμβαίνει με το αυτοκίνητο ή την μηχανή σας ο υπολογιστής  χρειάζεται συντήρηση ή και αναβάθμιση. Στην InfoGate μπορούμε να ελέγξουμε το Laptop σας και να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις για να απογειώσουμε τις δυνατότητες του.

Μπορούμε να κάνουμε ανάλυση του συστήματος σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τις ανάγκες σας ώστε να ενισχύσουμε τον τομέα που σας ενδιαφέρει.

διαγνωστικός έλεγχος

Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος

Πριν οποιαδήποτε εργασία κάνουμε πλήρη διαγνωστικό έλεγχο υλικού ώστε να επιβεβαιώσουμε την άριστη λειτουργία του φορητού σας υπολογιστή. Αυτό σημαίνει πως ελέγχεται η μνήμη, ο σκληρός δίσκος, το τροφοδοτικό αλλά και ανιχνεύονται τυχόν προβλήματα στην μητρική πλακέτα. Έτσι μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε δεν οφείλονται σε άλλες αιτίες

αναβάθμιση υπολογιστή

Βελτιστοποίηση Συστήματος

Εντοπίζουμε όλα τα προβληματικά προγράμματα που φορτώνουν με την εκκίνηση του λειτουργικού. Παραμετροποίηση του συστήματος για βέλτιστες αποδόσεις πάντα στα όρια του υπάρχοντος υλικού. Αφαίρεση αυτόματων εκτελέσιμων αρχείων που επιβαρύνουν την μνήμη και κατά συνέπεια την ταχύτητα του συστήματος.Πρόταση για δυνατότητες αναβάθμισης στην μνήμη ή στο σκληρό δίσκο ώστε να έχουμε την μέγιστη δυνατή απόδοση ταχύτητας.


Αντίγραφα ασφαλείας

Τεχνολογία SSD... Γνωρίστε την!

Ένας δίσκος τεχνολογίας SSD μπορεί να κάνει την διαφορά. Σε έναν παλιότερης τεχνολογίας φορητό υπολογιστή αλλά και σε ένα πιο καινούριο laptop η αντικατάσταση σκληρού δίσκου με δίσκο SSD μπορεί να είναι η καλύτερη επένδυση και ταυτόχρονα, εργασία αναβάθμισης του. Ο δίσκος αυτός δεν έχει κινητά μέρη και η ταχύτητα προσπέλασης δεδομένων μπορεί να ξεπεράσει κατά δεκαπέντε φορές την ταχύτητα ενός συμβατικού SATA δίσκου. Εκπληκτικές ταχύτητες αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Αθόρυβη λειτουργία αλλά και ασφάλεια δεδομένων. Με τον δίσκο SSD τα windows ξεκινούν σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και όλες οι εργασίες πλέον, ολοκληρώνονται σε ελάχιστο χρόνο. 


Συντήρηση Υπολογιστή

Πλήρης Ενημέρωση

Στο πλαίσιο απόλυτης διαφάνειας και θέλοντας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας παρέχουμε αναλυτική γραπτή αναφορά όλων των εργασιών που έχουν γίνει στον υπολογιστή σας. Η αναφορά αυτή αποτελεί και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ξένοιαστε Με Σιγουριά

Με την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω εργασιών στον υπολογιστή σας μπορείτε να απολαύσετε μέγιστες αποδόσεις και ταχύτητες χωρίς να ανησυχείτε για περιττά προγράμματα που καταναλώνουν πόρους ή υπηρεσίες και "βαραίνουν" το σύστημα σας. 

επισκευή υπολογιστή

Find Us On Facebook

Κατεβάστε την εφαρμογή απομακρυσμένης υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάποιο απο τα προϊόντα μας η καλέστε μας στο 2310729873.

1. Remote Support - AnyDesk
2. Δοκιμή κάμερας
3. Δοκιμή μικροφώνου

SUPPORT