Αφαίρεση ιών από Laptop ή σταθερό υπολογιστή

Απομάκρυνση malware και Trojan στην InfoGate. Κάνουμε πλήρης έλεγχο στον φορητό σας υπολογιστή για μολυσμένα αρχεία. Εντοπίζουμε προγράμματα που τρέχουν στο παρασκήνιο και καθυστερούν τον υπολογιστή σας, malware, δούρειους ίππους αλλά και ενοχλητικές διαφημιστικές προσθήκες στον browser σας. Ελέγχουμε παράλληλα το μητρώο του συστήματος για μολυσμένες καταχωρήσεις. Σε κάθε περίπτωση κάνουμε ένα πλήρη διαγνωστικό έλεγχο ώστε να προσδιορίσουμε με ακρίβεια την πηγή των προβλημάτων σας. Στην συνέχεια ενημερώνεστε για το πλήρες κόστος επισκευής. 

Μολυσμένος Φορητός Υπολογιστής?

Το laptop σας είναι υπερβολικά αργό? Κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις, βγάζει μπλε οθόνες. Εμφανίζονται τυχαία αναδυόμενα παράθυρα (pop up)? Μήπως βλέπετε τυχαία  μηνύματα προειδοποιητικά? Εμφανίζονται τυχαίες σελίδες με παραπλανητικό περιεχόμενο ενώ είστε στο internet? Δεν μπορείτε να βρείτε τα αρχεία σας? Κολλάει τυχαία και δεν έχετε άλλη επιλογή από το να κάνετε επανεκκίνηση? 

Το laptop σας έχει προσβληθεί από ιό. Υπάρχει περίπτωση να χάσετε αρχεία ή σημαντικά προσωπικά δεδομένα όπως κωδικούς λογαριασμών τραπεζών και στοιχεία πιστωτικών καρτών. Στην InfoGate μπορούμε να αφαιρέσουμε το κακόβουλο λογισμικό χωρίς να επηρεαστούν τα αρχεία σας. Θα εγκαταστήσουμε επιπλέον αξιόπιστο Antivirus για να αποτρέψουμε μελλοντικές μολύνσεις. 

Η αφαίρεση ιών, trojan, διαφημιστικών επεκτάσεων, malware και spyware από ένα laptop είναι μια χρονοβόρα και δύσκολη διαδικασία. Μην ρισκάρετε την απώλεια προσωπικών δεδομένων. Μπορούμε να επαναφέρουμε τον υπολογιστή σας σε πλήρη λειτουργικότητα γρήγορα και σωστά.

Δωρεάν Διαγνωστικός Έλεγχος

Πριν οποιαδήποτε εργασία κάνουμε πλήρη διαγνωστικό έλεγχο υλικού ώστε να επιβεβαιώσουμε την άριστη λειτουργία του φορητού ή σταθερού υπολογιστή. Αυτό σημαίνει πως ελέγχεται η μνήμη, ο σκληρός δίσκος, το τροφοδοτικό αλλά και ανιχνεύονται τυχόν προβλήματα στην μητρική πλακέτα. Έτσι μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε δεν οφείλονται σε άλλες αιτίες

Εντοπισμός μολυσμένων αρχείων

Κάνουμε πλήρης έλεγχο στον φορητό σας υπολογιστή για μολυσμένα αρχεία. Εντοπίζουμε προγράμματα που τρέχουν στο παρασκήνιο και καθυστερούν τον υπολογιστή σας, malware, δούρειους ίππους αλλά και ενοχλητικές διαφημιστικές προσθήκες στον browser σας (firefox, chrome, explorer κ.α.). Ελέγχουμε παράλληλα το μητρώο του συστήματος για τυχόν προβληματικές καταχωρήσεις. Επιπλέον γίνεται έλεγχος για script "φορτωμένα" στην μνήμη RAM.


Αφαίρεση μολυσμένων αρχείων

Αφαιρούμε με ακρίβεια όλα τα μολυσμένα αρχεία και προγράμματα που προκαλούν δυσλειτουργία του συστήματος. Εντοπίζουμε αποτελεσματικά και απομονώνουμε όλες τις παρακάτω πιθανές μολύνσεις.

Trojan Horses

Ένας δούρειος ίππος μπορεί να υποκλέψει δεδομένα ή και πάρει τον έλεγχο του συστήματος σας

Boot Sector Virus

Μολύνουν usb sticks και σκληρούς δίσκους. Ο ιός φορτώνεται πριν από το λειτουργικό σύστημα

Direct Action Virus

Είναι μικρά εκτελέσιμα αρχεία. Προσκολλούνται στα αρχεία, συνήθως σε αρχεία εφαρμογής.

Spacefiller Virus

Οι ιοί αυτοί προσπαθούν να εισέλθουν σε κενούς χώρους κώδικα που μπορεί μερικές φορές να βρεθεί μέσα σε εκτελέσιμα αρχεία

Overwrite Virus

Πολύ επικίνδυνοι ιοί που αντιγράφουν τους εαυτούς τους σε όλα τα υπόλοιπα αρχεία του συστήματος διαγράφοντας το περιεχόμενο τους

Multipartite Virus

Επικίνδυνοι και δύσκολα ανιχνεύσιμοι ιοί που μεταβάλλουν συνέχεια τον τρόπο εξάπλωσης και μόλυνσης


Αντίγραφα ασφαλείας

Δωρεάν Αντίγραφο Ασφαλείας

Στην InfoGate τα δεδομένα σας είναι ασφαλής. Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την πλήρη διαγραφή τους (format), δημιουργείται αντίγραφο ασφαλείας με όλα τα αρχεία χρήστη σε δικό μας ή δικό σας αποθηκευτικό μέσο. Αφού ολοκληρωθεί η οποιαδήποτε εργασία γίνεται επαναφορά των δεδομένων σας. Έτσι διασφαλίζεται η ύπαρξη  όλων των αρχείων σας, όπως φωτογραφίες, βίντεο και έγγραφα.


αφαίρεση ιών

Πλήρης Ενημέρωση

Στο πλαίσιο απόλυτης διαφάνειας και θέλοντας να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας παρέχουμε αναλυτική γραπτή αναφορά όλων των εργασιών που έχουν γίνει στον υπολογιστή σας. Η αναφορά αυτή αποτελεί και εγγύηση καλής λειτουργίας.

Ξένοιαστε Με Σιγουριά

Με την ολοκλήρωση όλων των παραπάνω εργασιών στον υπολογιστή σας μπορείτε να απολαύσετε μέγιστες αποδόσεις και ταχύτητες χωρίς να ανησυχείτε για περιττά προγράμματα που καταναλώνουν πόρους ή υπηρεσίες και "βαραίνουν" το σύστημα σας αλλά κυρίως μολύνσεις που μπορούν να υποκλέψουν προσωπικά σας στοιχεία.  

ασφαλής περιήγηση