Pin It

Η μαγεία της τηλεόρασης σε ένα μικρό κουτάκι

Όλα όσα θα θέλατε να κάνετε και να δείτε πλέον βρίσκονται σε ένα μικρό νέο gadget της εποχής που ονομάστηκε TVBOX. Στην InfoGate Technologies διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία για να επιλέξετε αλλά εμείς θα σας προτείνουμε την value for money λύση του  PENDOO TV Box X8 Mini.

Συνεχίστε παρακάτω να ανακαλύψετε τις μοναδικές δυνατότητες του

Τεχνικά χαρακτηριστικά TVBox

Επεξεργαστής

Amlogic S905W Quad Core ARM Cortex A53 2GHz

Software

Λειτουργικό Android 7.1

RAM

Τύπος μνήμης DDR3 με 2GB χωρητικότητα

Flash Memory

Εγκατεστημένη eMMC χωρητικότητας 16GB

GPU

Penta-core Mali-450MP GPU 750MHz

Wifi module

IEEE 802.11 b/g/n

Συνεχίστε παρακάτω και ανακαλύψτε τις απεριόριστες δυνατότητες του

Οι απεριόριστες δυνατότητες του TVBox

Αναπαραγωγή αρχείων

To TVBox "παίζει" κυριολεκτικά τα πάντα!!! Υποστηρίζει όλα τα παρακάτω πρότυπα και μπορεί να τα αναπαράγει από ένα usb stick χάρη στις δύο διαθέσιμες θύρες USB που διαθέτει.

Αναπαραγωγή από MicroSD Card

To TVBox "παίζει" τα πάντα και από microSd!!! Υποστηρίζει όλα τα παρακάτω πρότυπα και μπορεί να τα αναπαράγει από ένα MicroSd stick χάρη στην μία διαθέσιμη θύρα που διαθέτει.

Αναπαραγωγή μέσω streaming

To TVBox "παίζει" τα πάντα και μέσω Streaming. Συνδέστε το στο internet και θα τα δείτε όλα :). Video από youtube, facebook αλλά και οποιοδήποτε άλλο social media θα είναι διαθέσιμο στην οθόνη σας

Ας δούμε όμως παρακάτω το μενού που θα δούμε στην τηλεόραση μας όταν συνδέσουμε το Tv Box με ένα HDMI καλώδιο

Αρχική οθόνη Tv Box

Μόλις ενεργοποιήσετε το Tv Box θα δείτε το αρχικό μενού. Σε αυτό το μενού από αριστερά προς τα δεξιά συναντούμε το εικονίδιο για την αναβάθμιση του Tv Box (αν υπάρξει update στο μέλλον), το εικονίδιο για τις αγαπημένες μας εφαρμογές (όπως είναι το Netflix και το Kodi) , το εικονίδιο του Kodi (θα το περιγράψουμε παρακάτω), το εικονίδιο που περιέχει πολλές προεγκατεστημένες εφαρμογές και παιχνίδια, το PlayStore από όπου μπορούμε να "κατεβάσουμε" οτιδήποτε νέο θέλουμε και τέλος το εικονίδιο των ρυθμίσεων. 

Favorite TV

Το εικονίδιο αυτό λειτουργεί σαν συντόμευση για τις αγαπημένες σας εφαρμογές με τηλεοπτικά προγράμματα. Εδώ θα βρείτε προεγκατεστημένα το Netflix, το Kodi, το Showbox και το Modbro.

Kodi

Το Kodi είναι μια εφαρμογή ανοιχτού κώδικα που έχει εξελιχθεί σε μια εξαιρετική πλατφόρμα πολυμέσων με απεριόριστες δυνατότητες. Θα το παρουσιάσω παρακάτω με το build 4D που είναι ένα από τα καλύτερα ελληνικά addons.

My Apps

Σε αυτό το εικονίδιο έχετε πρόσβαση σε όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές αλλά και παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα στο Android λειτουργικό του.

Play Store

Αυτό είναι το γνωστό Google Store για να συνδεθείτε και να εγκαταστήσετε παιχνίδια και εφαρμογές όπως ακριβώς θα κάνατε και με το κινητό σας, αρκεί να έχετε έναν λογαριασμό Gmail. Αν δεν διαθέτετε ήδη απλά το δημιουργείτε με μερικά κλικ

Settings

Εδώ θα βρείτε όλες τις γνωστές ρυθμίσεις που έχετε ήδη συναντήσει σε ένα Android κινητό τηλέφωνο, όπως την σύνδεση με ασύρματο δίκτυο, ρυθμίσεις γλώσσας, ρυθμίσεις ώρας, απεγκατάσταση εφαρμογών και πολλά άλλα.

Τι θα λέγατε τώρα να εγκαταστήσουμε στο Kodi το 4D build και να το απογειώσουμε :)

Θα το κάνουμε σε ένα άλλο άρθρο μιας και οι δυνατότητες και τα μενού εκεί είναι τόσα πολλά που αποτελεί από μόνο του μια ξεχωριστή ενότητα.