Pin It

Σας παρουσιάζω σήμερα ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής τεχνολογίας αλλά και απαραίτητο για κάθε σπίτι.
Το προϊόν αυτό είναι μία απο τις πληρέστερες και αποτελεσματικές λύσεις προστασίας για το σπίτι σας.


 

Η συγκεκριμένη κάμερα καθώς και πολλές άλλες κάμερες IP έχουν χαρακτηριστικά που τις κάνουν πολυχρηστικές. Οπότε πριν ξοδέψετε μια περιουσία σε άλλες λύσεις ασφάλειας όπως συναγερμοί, κλειστό κύκλωμα καμερών και άλλα, δοκιμάστε να εγκαταστήσετε μία στον χώρο σας και σας εγγυώμαι πως θα την ερωτευτείτε :) .

Το κόστος της είναι χαμηλό και αξίζει κάθε ευρώ που θα διαθέσετε. Αν σας έπεισα ήδη κάντε κλικ εδώ να την παραγγείλετε ή επισκεφθείτε το κατάστημα InfoGate.  Σε άλλη περίπτωση συνεχίστε να διαβάζετε μιας και θα σας εξηγήσω με λεπτομέρεια τί μπορεί να κάνει η κάμερα αυτή για εσάς. 
Οπότε ας δούμε πρώτα τα γενικά χαρακτηριστικά της. 

Περιγραφή
Cloud WiFi κάμερα με αυτόματη λειτουργία ανίχνευσης κίνησης, 2MP, 1080p

Τεχνική Υποστήριξη:
Η InfoGate Technologies παρέχει online τεχνική υποστήριξη για το συγκεκριμένο προϊόν, στο τηλέφωνο 2310729873 με την προυπόθεση να έχει αγοραστεί απο εμάς. 

Μία IP κάμερα που τα κάνει όλα και συμφέρει στην InfoGate Technologies

Υποστηρίζει κάρτα microSD για άμεση καταγραφή!!!

Περιστρέφεται, βλέπει στο απόλυτο σκοτάδι, ενσωματώνει μικρόφωνο και ηχείο, καταγράφει σε microSD εντοπίζοντας κίνηση, συνδέεται σε 2 βήματα σε οποιοδήποτε smartphone. Με 1 χρόνο πραγματικής εγγύηση αξίζει το κάθε της ευρώ. Τα κάνει όλα και πολύ περισσότερα και σίγουρα συμφέρει!!!

Μοναδική ποιότητα εικόνας

Δείτε με άψογη και καθαρή ποιότητα εικόνας με 720p τον χώρο ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

Υποστήριξη κάθε τύπου δικτύου

Συνδέστε την ασύρματα μέσω της ενσωματωμένης wifi κεραίας υψηλής απόδοσης και συνδεσιμότητας στο router σας 

Συμβατή με κάθε σταθερή ή κινητή συσκευή

Αξιοποιήστε κάθε δυνατότητα που σας προσφέρει με την χρήση κινητού τηλεφώνου με Android ή IOS ή συνδέστε την μέσω του προγράμματος που την συνοδεύει στον υπολογιστή σας. 

Αναπαραγωγή στο απόλυτο σκοτάδι

Με τα πανίσχυρα υπέρυθρα Led που διαθέτει έχετε πρόσβαση στον χώρο ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι. Μοναδική απόδοση σε απόσταση 15 μέτρων με πεντακάθαρη εικόνα. 

Ποτέ δεν ήταν ευκολότερο

Απλά και εύκολα έχετε πρόσβαση στην κάμερα από οπουδήποτε. Επικοινωνήστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μέσω του ενσωματωμένου ηχείου και μικροφώνου και προσφέρετε την ασφάλεια που τους αξίζει. 

Ελέγξτε τον χώρο σας άμεσα και εύκολα

Περιστρέφεται κατά 355 μοίρες. Στρέφεται πάνω και κάτω κατά 90 μοίρες. Ελέγξτε όλο τον χώρο σας προς κάθε κατεύθυνση. 

Εντοπισμός κίνησης και καταγραφή

Ανιχνεύει κίνηση και ήχο και σας στέλνει ειδοποιήσεις τύπου push σε πραγματικό χρόνο, ταυτόχρονα ξεκινά εγγραφή στην κάρτα MicroSD. 

Ακούστε και ακουστείτε στον ελεγχόμενο χώρο

Ακούστε τι συμβαίνει στον χώρο μέσω του ενσωματωμένου μικροφώνου αλλά και μιλήστε μέσω κινητού τηλεφώνου για να ακουστείτε στο ενσωματωμένο ηχείο. 

Εύκολη εγκατάσταση

Δεν χρειάζεστε τεχνικές ή εξειδικευμένες γνώσεις για να την τοποθετήσετε. Εγκαθίσταται εύκολα και συνδέεται στο δίκτυο σας σε 2 βήματα. 

Εύκολη καταγραφή σε κάρτα MicroSD

Καταγράψτε σε microSD ότι συμβαίνει στον χώρο ή απλά επιλέξτε να κάνει καταγραφή όταν εντοπίσει κίνηση. Η κάρτα microSD δεν περιλαμβάνεται.   

Ελέγξτε τον χώρο σας άμεσα και εύκολα

Περιστρέφεται κατά 355 μοίρες. Στρέφεται πάνω και κάτω κατά 90 μοίρες. Ελέγξτε όλο τον χώρο σας προς κάθε κατεύθυνση. 

Εφαρμογή στο κινητό

Η εφαρμογή διαχείρισης για τα Smartphone είναι απλή και εύχρηστη και είναι διαθέσιμη για Android μέσω Google Store και για IOS μέσω App Store. 

Παρακολούθηση της κάμερας από υπολογιστή

Παρακολουθήστε την κάμερα από οποιονδήποτε υπολογιστή φορητό ή σταθερό μέσα από την online πλατφόρμα -->  https://www.eyeplusiot.com

Εντοπίζει την κίνηση πίσω από τζάμι

Σας ειδοποιεί για κάθε κίνηση και ήχο χωρίς να χρειάζεται να είναι σε εξωτερικό χώρο. Μπορεί να δει και να  κάνει καταγραφή και μέσα από τζάμι ή plexiglass 

Εντοπίζει κίνηση και ήχο και ειδοποιεί

Η εφαρμογή διαχείρισης για τα Smartphone είναι απλή και εύχρηστη και είναι διαθέσιμη για Android μέσω Google Store και για IOS μέσω App Store. 

Ιδανική για παρακολούθηση του μωρού σας

Παρακολουθήστε τον χώρο που παίζει το μωρό σας. Ακούστε το μόλις ξυπνήσει ή επικοινωνήστε μαζί του αν είστε μακρυά. 

Ιδανική για παρακολούθηση ηλικιωμένων

Παρακολουθήστε τον χώρο ηλικιωμένων ανθρώπων άμεσα. Συνομιλήστε μαζί τους χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο μικρόφωνο και μεγάφωνο. 

Ιδανική για παρακολούθηση του κατοικίδιου σας

Λείπετε πολλές ώρες από το σπίτι και το κατοικίδιο σας γίνεται ανήσυχο? Παρακολουθήστε τον χώρο του, μιλήστε του και ηρεμήστε το. 

Ιδανική για φύλαξη αυτοκινήτου

Θέλετε να προστατέψετε το αμάξι σας και να κοιμηθείτε ήσυχοι? Κανένα πρόβλημα τοποθετήστε την κάμερα στο ταμπλό του αυτοκινήτου σας με ένα powerbank 5200mAh και θα έχει αυτονομία για 8 συνεχόμενες ώρες!