Η ιστοσελίδα μας info-gate.gr χρησιμοποιεί cookies.Με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε αυτόματα την χρήση των cookies.

InfoGate Technologies
×
 x 

Το καλάθι σας είναι άδειο.
Καλάθι Αγορών
Το καλάθι σας είναι άδειο.
Βοηθητικό Σετ Κολλητηρίου Jakemy JM-Z01Βοηθητικό Σετ Κολλητηρίου Jakemy JM-Z01

Βοηθητικό Σετ Κολλητηρίου Jakemy JM-Z01

Κωδικός προϊόντος: T012
Προλάβετε! - Απομένουν ελάχιστα τεμάχια
Παράδοση 3 έως 5 ημέρες
Βασική τιμή με ΦΠΑ 16,18 €
Τιμή πώλησης 13,91 €
Υπηρεσίες παράδοσης Tooltip
Συσκευασία παράδοσης TooltipΠεριγραφή Απαραίτητο για όλους το επαγγελματίες, το βοηθητικό σετ κολλητηρίου JM-Z01 έρχεται για να σας λύσει τα χέρια! Με 6 διαφορετικά εργαλεία εις διπλούν, είναι κατάλληλο για πάρα πολλές εφαρμογές που χρειάζεται να γίνουν κατά την διαδικασία αποκόλλησης/επισκευής/συγκόλλησης υλικών πάνω σε ένα PCB.2 chip holders για σταθερό κράτημα μικροϋλικών κατά την συγκόλληση.2 hooks για την αφαίρεση υλικών through-hole.2 needles/reamers για την διαχείριση υλικών SMD και επισκευή των PCB holes.2 knives για την επισκευή νησίδων (πίστα) των PCB.2 brashes για την αφαίρεση οξυδώσεων στα PCB.2 forks για το μαντάλωμα των μικροϋλικών στα PCB.

Νέα Τεχνολογίας

Μία κάμερα που τα κάνει όλα και συμφέρει

Σας παρουσιάζω σήμερα ένα εξαιρετικό προϊόν υψηλής...

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ Το παρόν άρθρο αποσκοπεί...

Find Us On Facebook

Κατεβάστε την εφαρμογή απομακρυσμένης υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε προβλήματα με κάποιο απο τα προϊόντα μας η καλέστε μας στο 2310729873.

1. Remote Support - Teamviewer
2. Remote Support - AeroAdmin
3. Remote Support - AnyDesk

SUPPORT  
X

Copyrighted MaterialΕλληνικά
Απαγορεύεται η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του κατόχου του InfoGate Technologies. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

English
You are only authorized to view pages and images of this site.Do not duplicate, publish, modify or otherwise distribute the material on this site unless specifically authorized by InfoGate Technologies to do so. The content on this site is the property of Albanidis Dim. Konstantinos and is protected by GR. and international copyright laws.